Hægland best på spennende finalebord i Os

,

Kay Even Hægland var sterkest til slutt, da Kommunepoker skulle kåre beste online-spiller i Os.

Hordaland-kommunen samlet et stort felt med flere sterke lokale poker-navn. Lærerstudenten Kay Even Hægland lå i loopen for en topp-plassering hele veien. Til slutt kammet han hjem tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen.

-Turneringen for min del begynte bra. Jeg doblet meg nesten med det samme, og lå greit an en stund. Når det nærmet seg finalebord begynte jeg å bli short, men heldigvis ikke for short. Den viktigste hånden min var vel når jeg hadde A2 utgang bare mot chipleaderen i BB på finalebordet. Floppen kom med A23, og jeg klarte å få en full dobling slik at han og jeg sto likt. Da trodde jeg at det kom til å gå veien. Det ble en fin headsup-match mot en annen dyktig spiller. En viktig pott der ble en pott hvor jeg hadde 4-5 på button og raiser. Han caller i Big blind. Floppen kommer 4KJ. Begge checker. Neste kort var en treer. Han better halv pot, og jeg caller. River kommer med en dame og han better halv pot igjen. Jeg caller, og han viser A6. Etter det var det litt fram og tilbake, før han var all in for 10000. Jeg hadde 72000 bak og callet. Han hadde 10-9 i hjerter, og jeg hadde A2 i kløver. Runout blir 88J7Q-med fire kløver, forteller Os-champion Kay Even Hægland memorerende.

Han ble nummer 12 i main event under NM på Gardermoen i fjor, og har spilt ytterligere to Norgesmesterskap. Hægland har spilt poker i rundt fem år, der det går mest i online-turneringer.

En tittel smaker alltid godt, og Coolbets konsept kommunepoker liker Os-vinneren godt.
– Det føles supert å være kommunemester. Jeg elsker å konkurrere, og i hvertfall når det er titler på spill. Nice konsept synes jeg. Det er veldig greit å slippe å måtte samle alle til en live turnering med en gang. Håper på flere slike Norgesmesterskap i fremtiden. Jeg gleder meg til fylkesfinalen. Der tror jeg det blir gode folk, så det skal bli gøy. Jeg satser på å vinne den også. Det er veldig kjekt at finalen er live i Talinn.  Det gir en ekstra boost til eventet, sier kommunepoker-mester i Os Kay Even Hægland.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *