Ole Morten Kommunepokermester i Alta

,

Ole Morten Østlyngen vant tittelen, og sikret seg heder, ære og billett til fylkesfinalen samtidig, da Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Alta.

Østlyngen er oppvokst i Alta, og har bodd der nesten hele sitt 21 å gamle liv. Nå studerer han økonomi i Trondheim.
– Vi startet turneringen med 3 spillere. Etter en halv time klinsjet de to andre spillerne sammen i to potter og én ble slått ut. Heads-up følte jeg at jeg hadde god kontroll. Jeg vant de aller fleste hendene, og med økende blinds ble motstanderen min etterhvert ganske short. Etter ca 50 minutter skyver motstanderen min på knappen med Q3s, jeg syner med KQo. Den beste handa vinner og med det er turneringen over, forteller Alta-mester Ole Morten Østlyngen.

Som nå kan titulere seg som den historisk første Kommunepokermester i Alta. Neste stopp er fylkesfinalen mot de andre lokale vinnerne i Finnmark 30. september. Vinneren dit skal spille Norgesfinalen i Tallinn, og Coolbet Open – på Coolbets regning.

– Jeg er glad for å være første vinner av kommunemesterskapet. Jeg synes konseptet er kult og gleder med til å forsvare tittelen i et større felt ved neste anledning.
Når det kommer til fylkesfinalen satser jeg på å fortsette flyten og sikre plassen til Tallinn, sier Østlyngen.

Som har spilt større mesterskap før.

– Poker er noe jeg synes er veldig gøy, og trives med det som hobby. Det blir en del spill både live og online. Jeg har deltatt på NM i Norge de to siste gangene det har vært arrangert, og var også i Dublin tidligere i år. Resultatene har vært ganske bra så jeg gleder meg til å fortsette og reise på NM, avslutter Alta-champion Ole Morten Østlyngen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *