Er dere klare Hordaland?

Sesong 2 av den populære lavterskel-turneringen Kommunepoker, har hatt en suksessfull reise gjennom syv fylker. Søndag rulles onlinefilten ut på nytt. Er dere klare Hordaland? 

Sesong 2 av Kommunepoker setter nye rekorder hver eneste uke, og går mot en forbedring av fjorårets Norgesrekord som den største pokerturneringen i landet.

I det kommunepoker har rundet 118 av totalt 422 kommuner har 351 flere deltakere enn under sesong 1 spilt om Kommunemester-tittelen.

Det gir en total på 1712 spillere så langt i sesong 2. Der Kommunepoker jager Norgesrekorden fra sesong 1 på 2063 spillere. Et foreløpig estimat forteller at årets sesong vil sette ny rekord med godt over 3 000 spillere.

Søndag er det hele Hordaland som står for tur. De 33 kommunene så i fjor Ole Martin Jordalen fra Voss bli fylkesmester.

Les mer: Early birds får oddsbonus

Slik gikk det i Hordaland i 2018

Nå svinger pokerturneringen der venner, familiemedlemmer, arbeidskollegaer, bekjente og naboer møtes til prestisjetunge dueller med et slag nettpoker, inn i Hordaland.

Søndag skal det kåres kommunemesterne i Hordalands alle 33 kommuner.

Ole Martin Jordalen vant først Kommunepoker-turneringen i Voss i fjor mot 23 motspillere, før han også tok hjem fylkesfinalen med 8 deltakere.

Jordalen spilte Norgesfinalen i Tallinn, der Voss-mannen hevdet seg helt i toppen.

– Det er helt supert og være fylkesmester. Det er aldri feil med en tittel eller seier. Det er et vist vinnerinstinkt som får sitt utløp da. Jeg syns hele kommunepoker-konseptet er positivt. Alle som har litt lyst, eller vil finne ut hvor artig poker er, har råd til innkjøpet på 10 euro. Du får prøvd deg mot resten av kommunen, og har samtidig en ganske stor gulerot i enden. Først fylkesmesterskap og så Norgesfinalen i Talinn. Er en skjerpet og fokusert, så kan du bli best i Norge hos Coolbet med en 100-lapp i innsats, sa Jordalen etter seieren i fylkesfinalen i fjor.

Under en kommunevis oversikt over regjerende mestere i de forskjellige kommunene.

Er dere klare Hordaland?

Kvinnherad: Erlend Kalstad

Fjell: Børge Ågotnes

Askøy: Even Andreas Langørgen

Bømlø: Vinjar Losnegard

Voss: Ole Martin Jordalen

Os: Kay Even Hægland

Bergen: Bjørn Fredriksen

Sveio: Ole Christian Larssen

Som oversikten viser var det 25 kommuner i 2018 i Hordaland, som ikke var mange nok spillere til å avholde sin egen Kommunemester-kåring. Det må minimum være 3 spillere påmeldt i det turneringen starter klokka 20.00.

Les mer: Christian Arstad er Akershus-fylkesmester

Er dere klare Hordaland?

Oslo åpnet årets Kommunepoker-sesong med å kåre Vegard Melgalvis til fylkesvinner. Broren til Lillestrøms fotballhelt Aleksander Melgalvis, kammet hjem den første billetten til Norgesfinalen i Tallinn i oktober.

Der skal de 18 fylkesvinnerne møtes til kamp om tittelen Norges beste pokerspiller 2019.

Melgalvis har i ettertid fått selskap av Christian Arstad fra Akershus, Ole-Christian Rød fra Møre og Romsdal, Kai Gimre fra Aust Agder. Robert Olsen fra Telemark og Monica Klingenberg fra Vestfold.

Den beste i Østfold kåres også søndag eller 1.påskedag.

Les mer: Et godt tips før Kommunepoker starter

Oslo trommet sammen 157 deltakere til Kommunepoker-turneringen, og hadde dermed en oppgang på 50 prosent fra sesong 1.

Akershus samlet 257 spillere på sine 22 lokale Kommunepoker-turneringer under sesong 1. Det var nest høyest deltakere i hele landet. De fikk låne Norgesrekorden med 399 spillere i en uke denne sesongen.

Møre og Romsdal sendte 315 spillere til online-filten under sesong 1, men til denne sesongen mobiliserte fylket i nordvest skikkelig for å ta tilbake sin Norgesrekord. 29 av 35 kommuner kåret sine kommunemestere. Med massive 587 deltakere med korta i lufta over Møre og Romsdal.

Det magiske tallet er 587. Møre og Romsdal sin fylkesrekord står fjellstøtt. Akershus er så langt nummer 2 med sine 399 deltakere, mens Telemark har siste pallplass med sine 206 spillere. Østfold har en leie 4.plassen med 172 deltakere. Oslo følger deretter med 157, mens Aust Agder ligger foreløpig sist med 54 deltakere på sine 15 kommuner. Inn på femte plass plasserte Vestfold seg med 88 spillere på sine 9 kommuner. En oppgang fra 58 under sesong 1.

Hva skjer i Hordaland?

Under sesong 1 klatret totalt 140 spillere til onlinefilten.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *