Hægland er dobbel Os-kommunemester

,

Kay Even Hægland gjorde som i 2018. Nå er han dobbel Os-kommunemester. 

Den 25-år gamle lærerstudenten er glad i sport og spill. Under sesong 1 av Kommunepoker i Hordalands-kommunen Os gjorde Kay Even Hægland rent bord. Da påske satte Hordaland i gå sakte-tempo, krøp 13 spillere til onlinefilten. For å utfordre den regjerende Os-kommunemesteren.

Uten hell.

Kay Even Hægland er dobbel Os-kommunemester, og skal på nytt prøve å vinne fylkesfinalen for Hordaland søndag.

-Det føltes supert å vinne andre år på rad. Kanskje ekstra kjekt dette året. Siden jeg fikk forsvart tittelen, og har muligheten til å revansjere meg i fylkesmesterskapet. Jeg gleder meg til å spille på søndag. Tror det skal bli gøy. Jeg satser på å spille bra da, sier Kay Even Hægland.

Les mer: Fire sjanser til å spille kommunepoker 

Dobbel Os-kommunemester

Hægland er personlig kristen, og jobber ved siden av studiene. I butikk eller som lærervikar. Ved siden av Jesus, er sport og spill en vesentlig del av interessefeltet til 25-åringen.

Hægland hadde også pokergudene i ryggen, da det kommunepoker-turneringen i Os kallet på en vinner.

Svaret ble en dobbel Os-kommunemester.

-Årets Os-turnering utartet seg litt dårlig i starten. Jeg gjorde noen dumme calls, men hadde litt flaks, og tok heldigvis noen gode beslutninger underveis. Jeg var shortstack fram til vi var åtte stykker igjen. Da begynte det å ta seg litt opp. 3-veis var jeg ganske kraftig chipleader, men de to andre spilte bra og ga god motstand. Hadde det ikke vært for at jeg vant med A10 mot AJ til han eller hun som røk som nummer 3, er det en god sjanse for at jeg hadde havnet på andre eller tredjeplass, sier dobbel Os-kommunemester Kay Even Hægland. 

Les mer: Kongen av betting vil bli poker-kongen i sør

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *