Dimitrij (30) ble kommunemester i Ås

,

Dimitrij Bekker vant kommunemesterskapet i Ås mandag kveld. Det betyr at 30-åringen er klar for fylkesfinalen i Akershus i oktober.

Kommunepoker fikk en prat med en glad vinner.

Gratulerer? Hvordan var dette?
Hei. For meg er det stort med tanke på at jeg er oppvokst i Ås og kan representere kommunen jeg er fra. Det var der alt startet med hjemmelag, der vi spilte med 100kr buy in (artig at kommunepoker koster det samme, Red. Anm.).

Hvem er kommunemesteren? Hva slags pokererfaring har du og forhold til Ås kommune?
– Jeg er gift og er far til to vakre jenter. Vi flyttet til Oslo for 4 år siden der jeg ble introdusert til klubbpoker. Året etter spilte jeg mitt første NM som også ble lansert for første gang på norsk jord. Der kom jeg på 14. plass i Turboturneringen.

17 deltagere viser jo at det er en stor pokerinteresse i Ås. Noen kjente du slo?
Ja, det var flere kjente “fjes” i turneringen. Deriblant en av de som det hele startet med. Men den viktigste personen å slå var Christian Arstad, og det var han jeg møtte Heads Up. (Dette meldte jeg til han på snap for noen dager siden, haha). Han er en utrolig dyktig spiller og er ganske kjent i pokermiljøet, så utrolig gøy å slå han.

Hva tenker du om fylkesfinalen?
Det er noe jeg gleder meg enormt til og skal gjøre alt for å vinne den!!

Tirsdag er det nabokommunen Ski som skal i ilden. Med tanke på innbyggertall så bør de kunne slå de 17 deltagerne fra Ås, for å kalle seg pokerkommunen i regionen.

Se alle turneringer her

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *