Åge Vatnøy ny kommunemester i Bergen

Åge Vatnøy lever glade dager som Brann-supporter, og 49-åringen kan i tillegg titulere seg som nyslått kommunemester av pokerriket i Bergen. Ikke nok med det, så blir det en ny pokertur til Tallinn på eksil-bergenseren.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker har rullet inn i Vestland som fylke nummer 8, der vi skal sende alle kommunemestere i turneringer med minst 10 deltakere i direkte til den estiske hovedstad.

Hittill har totalt 125 vinnere fra Viken, Trøndelag, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Nordland, Rogaland, Vestfold og Telemark samt Vestland kvalifisert seg direkte til å spille om tittelen Norges beste pokerspiller i Tallinn.

I Bergen var det Åge Vatnøy som toppet feltet på 24 spillere, etter at Andreas Instebø hadde blitt slått heads up på siste showdown. En trang start fikk sin store åpenbaring til slutt.

-Jeg fikk en ok start, men som vanlig har jeg en uvane å bli dradd ut på river. Derfor var jeg veldig short når vi var 5-veis. Jeg gav ikke opp og hadde troen hele tiden. Tøft og bra spill gjorde at jeg greide å bygge opp igjen stacken, og da ble det enkelt til slutt, starter Bergens kommunemester Åge Vatnøy.

Som måtte se en kamerat ikke rekke late entry grunnet tekniske utfordringer norske myndigheter gir alle nordmenn som søker litt ekstra spenning og underholdning ved onlinefilten.

-En kompis av meg fikk ikke spilt grunnet at han ikke rakk å sette inn penger. Det er utrolig irriterende at det skal være så vanskelig for norske kunder med inn -og utbetaling hos utenlandske bookies, sier Vatnøy

Les mer: Norgesmester Stian Rasmussen kommunemester i Alver

Tilbake til Tallinn

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Grunnet jobb har Vatnøy bodd de siste 24 årene i Oslo, men han er både interessert i spill og sport. I tillegg til å ha poker som en hobby, der det tidligere har blitt en andreplass i Kommunepoker Bergen. Denne gangen gikk han hele veien.

-Denne tittelen gjør meg stolt og kry! Herregud hvor fantastisk herlig, sier Bergens pokerkonge.

Som skal til Norgesfinalen i Tallinn.

Les mer: Jan Terje Dahle Drangedal-kommunemester til Tallinn

-Jeg var nylig på Coolbet Open i Tallinn. Fantastisk arrangement og fine folk, selv om jeg ble dradd ut på river i alle turneringene jeg spilte der. Fly og hotell er nå allerede bestilt. Skal bli deilig å komme tilbake, og det er en revansjesugen mann som skal bite fra seg denne gang. Min kjære samboer har alltid hatt lyst til å reise til Tallinn, og skal få lov å være med denne gang, sier Vatnøy videre.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Les mer: Kenneth Oen ser mot Tallinn igjen som Øygarden-kommunemester

Sesong 5 av Kommunepoker er inne sitt åttende fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-Jeg er medlem av Coolbet og andre pokergrupper på Facebook slik at man får informasjon om pokerturneringer og turer. Jeg har også fulgt Kommunepoker i flere år, avslutter Kommunemester Åge Vatnøy.

Les mer:Dobbel Porsgrunn-kommunemester klar for Norgesfinalen i Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Nybegynnerflaks stod til kommunemestertittel i Tinn

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *