Anne Mette er Ørsta-kommunemester

,

Hun dunket ut samboeren og ble Ørsta-kommunemester. Nå ser Anne Mette Standal fram mot fylkesfinalen. 

Anne Mette Standal heter årets Kommunemester i Ørsta. Hun går dermed i fotsporene til Jørgen Winjevoll, som var regjerende mester før søndagens kommunemesterskap. Forskjellen var at fra i fjor til i år hadde deltaker-antallet økt fra 5 til 20.

Den økningen skal Standals samboer Arild Torgersen ha mye av æren for. Den regjerende fylkesmesteren hadde som kjent satt 500 kroner i bounty på seg selv, og fyrt bra oppunder poker-interessen på indre Sunnmøre før Ørsta-mesterskapet.

Torgersen kom ikke i mål denne gangen. Det gjorde derimot samboeren.

– Det føles ganske fantastisk ut å vinne tittelen. Det blir godt å få diplomet i posten, så jeg kan sette det på nattbordet til Arild. Han gjorde faktisk en hederlig innsats i år,men var uheldig med AQ mot Klepperud´s A10. Bountyen ble dessverre vunnet av en lokal bilselger, forteller Ørsta-kommunemester Anne Mette Standal.

Ørsta-kommunemester

Anne Mette Standal er klar for fylkesfinalen 3.mars. Samboer og regjerende fylkesmester Arild Torgersen er varslet i feltet som skal spille om Volda-kommunemesterskapet søndag. Vinneren av fylkesfinalen skal spille Norgesfinalen i Tallinn til høsten.
– Det er veldig gøy at vi ble 4 ganger så mange spillere med i år kontra ifjor. Jeg får gjøre som Arild gjorde da. Crushe fylkesfinalen også. Det er veldig morsomt at 3 av de øvrige Kommune-mesterne er folk som vi har hatt endel med å gjøre. Senest var vi på tur i Tallinn sammen med Steven Iglesias og Daniel Grytten. Jeg skal gi de skikkelig kamp om tittelen, fortsetter Standal.
Iglesias vant i Skodje, mens Grytten er årets Haram-kommunemester.
Ørsta-kommunemester ble hun til slutt kontrollert.
– Jeg klarte å tilpasse meg spillerne fint, til tross for en ruglete start. Etter at jeg fikk bygd litt stack, var det bare å legge press der man kunne. Jeg fikk en stor pott min vei  da vi var 4 spillere igjen. Etter den hånda hadde jeg 50 prosent av chipsa i spill og kontrollerte fint til vi var heads up. Der var vi litt fram og tilbake. Klepperud gjorde en solid innsats og vinnerhånda ble Q3s mot hans J10s. Der jeg checkraisa  allin på 37K flop. Begge med flushdrag, så kom Q på turn og brick på river, forteller Standal om hvordan hun tok revansje på vegne av samboer Torgersen.

Den tøffe hverdagen

Samboerparet Standal og Torgersen deler den store interessen for poker. Hverdagen ellers kan tidvis være krevende og tøff. De er to om å håndtere den.

– Jeg ble diagnostisert med en sjelden nevrologisk sykdom i juli 2018. Dette har jeg hatt i perioder tidligere. Siden rundt 2008. Da har livet vært tungt. Det er veldig godt å få svar på noe man har blitt feil-medisinert for og ikke forstått tidligere. Heldigvis har jeg Arild. Han er en enorm støtte for meg. Alle nedturene han har blitt med på, og han er her ennå for meg. Det betyr alt, forteller Standal.
Som i pokermiljøet beskrives som en solstråle. Sykdommen har satt sine synlige spor, men mentalt og menneskelig er ikke Standal noen annen enn den jenta hun var tidligere.
– På grunn av sykdommen har jeg mistet deler av synet og 1/3 kroppsvekt på 6 måneder. Jeg kjenner meg selv ikke igjen til tider grunnet sykdommen og kraftige medisiner. Derfor er det ekstra godt å kunne prestere når man egentlig ikke har krefter til det. Det er den viktigeste seieren for min del, avslutter årets Ørsta-mester Anne Mette Standal.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *