Sander Lødøen er Norddal-kommunemester

,
Sander Lødøen er historisk som den første Norddal-kommunemester i poker noen sinne. 
I den lille kommunen på indre Sunnmøre finner du kanskje Norges beste jordbær. De kommer fra kommunesenteret Valldal. Norddal-kommune er ellers viden kjent for bygda Tafjord, sine fjorder og magiske fjelltopper. Dette er en del av fjell-eldoradoet og fjordene man kan lage veggmalerier av på en solskinnsdag, og de har man faktisk noen av i Tafjord.
Årets Norddal-kommunemester i poker er historisk siden det ikke ble spilt turnering i fjor. Sander Lødøen var 1 av totalt 4 spillere. Storesøster var i det slagne felt.
– Det beste var nok å slå storesøster som spilte fra Trondheim.  Personlig er jeg ikke så fornøyd med prestasjonen. Jeg er glad jeg får muligheten til å vise meg fram i fylkesfinalen, sier Norddal-kommunemester Sander Lødøen.

Norddal-kommunemester

Nå venter fylkesfinalen søndag 3.mars på 19-åringen som var med for første gang i kommunepoker. Sander Lødøen bor i Ålesund, der han har gått de siste tre årene på skole. Trolig går ferden videre til NTNU i Trondheim til høsten.

Poker har han spilt i en eller annen form i alle år. Søndag gled det greitt inn til kommunemester-tittel. Av større turneringer er i alle fall et NM blinket ut. Om det ikke skulle bli Norgesfinalen i Tallinn til høsten i tillegg da.

Alle kommunevinnerne i Møre og Romsdal møtes til fylkesfinale søndag 3.mars.

Les mer: Dette er Møre og Romdal-kommunevinnerne

– Dublin passer dessverre ikke for min del i år, så da blir nok Stokke det neste på agendaen, om ikke det går hele veien her i Kommunepoker, avslutter Sander Lødøen.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *