Anders Smedstad fylkesmester i Viken

Anders Smedstad toppet det 37 spiller tunge feltet, da Kommunepoker kåret sin første fylkesmester i sesong 4. Smestad er dermed første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn.

Anders Smedstad kvalifiserte seg til fylkesfinalen i Viken som nyslått pokerkonge av Lillestrøm. I fylkesfinalen møttes 37 dyktige pokerspillere med en ting til felles. De var alle kommunemestere i sesong 4 av Norges største pokerturnering Kommunepoker.

5 kvinner. 32 menn. Til slutt satt Anders Smedstad igjen med all chips foran seg på onlinefilten. I tillegg til en fylkesmestertittel og billett til Norgesfinalen i Tallinn. Der møttes 11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere høsten 2021.

-Dette føles godt! Jeg prøvde meg uten hell i fjor, men i år ble det endelig stang inn. Jeg gleder meg til å dra tilbake til Tallinn, sier Anders Smedstad.

Han har tidligere spilt Coolbet Open i den estiske hovedstad, og endel av premien for fylkesmesteren er innkjøp i main event av den store turneringen ved Hilton-hotellet i Tallinn. I tillegg til dekt reise og opphold selvsagt.

I tillegg skal han spille om tittelen Norges beste pokerspiller i Norgesfinalen.

Les mer: Slik så finalefeltet i Viken ut

Anders Smedstad fylkesmester i Viken

I fylkesfinalen endte Anders Smedstad heads up mot Ringerikes kommunemester Rasmus Sætrang. Lunners kommunemester Andreas Thorvalsen endte som tredje på finalebordet i Viken, der regjerende fylkesmester Stig Roger Finstad forsvant ut som nummer 19.

Det var ikke duket og servert for Anders Smedstad. Det måtte jobbes før silkehanskene kunne tas på.

-Det startet ikke så bra. Jeg fikk ikke noe særlig spillbart og traff dårlig, så jeg måtte gjennom en flipp før jeg fikk skuta på rett kjøl. Etter det fikk jeg en god flyt som holdt helt til mål, forteller Anders Smedstad.

Han startet løpet i sesong 4 av Kommunepoker med å kamme hjem kommunemester-tittelen i Lillestrøm. 13 spillere lå igjen i det slagne felt, der regjerende mester Robert Jensen var blant motspillerne. Jensen ble tidenes første kommunemester i Lillestrøm under sesong 3.

-Det var helt grei motstand i kampen om å bli kommunemester i Lillestrøm. Der var noen nick jeg har lagt inn notater på fra før, så det var ikke helt ferske spillere i mot, forteller Anders Smedstad.

Han har som mange andre nordmenn hatt få arenaer å dyrke pokerinteressen på i annerledesåret 2020.

-Dessverre har det vært et lite spennende pokerår så langt med unntak av noen morsomme homegames online under lock down, avslutter fylkesmester Anders Smedstad.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *