Vil du bli Kommunepoker-ambassadør?

Sesong 2 av Kommunepoker er i oppkjøring til vi ruller ut online-filten for fullt i Oslo 27.januar. Deretter kommer vi til Akershus og Møre og Romsdal. Nå søker vi deg som bor i disse tre fylkene til å representere din kommune som Kommunepoker-ambassadør.

2 063 spillere samlet seg rundt online-filten under den første sesongen av Kommunepoker. Det ble Norges største pokerturnering. Målet for sesong 2 er ikke mindre offensivt enn at deltakerrekorden skal falle – med god margin.

Les mer: Mari er Norges beste pokerspiller

Kommunepoker-ambassadør

For å ta Kommunepoker-konseptet et steg videre søker vi nå dedikerte pokerinteresserte ambassadører. Vi setter ingen krav til en tung poker-cv med titler og cash. Vi er like opptatt av å få med deg som brenner for pokerspillingen. Som kan få med spillere til å spille om tittelen i Kommunepoker for din kommune.

Les mer: Slik tjener du inntil 50 euro for hver venn du verver

Man kan spille om tittelen i inntil 3 kommuner. Du kan derfor verve spillere inn i turneringen som:

– Bor i kommunen
– Jobber/studerer i kommunen
– Er født/oppvokst i kommunen (en tommelfingerregel her er at han/hun kan dokumentere at de minst har bodd 3 år i denne kommunen)

Vi tilbyr alle ambassadører gratis deltakelse i egen kommune. Samt en verveavtale identisk med ”Verv en venn” som gir opptil 500 kroner for hver nye spiller ambassadøren får med i turneringen. En må ha Coolbet-spillekonto for å delta i kommunepoker.
I tillegg setter vi opp en egen ambassadør-turnering der alle ambassadører landet rundt kjemper om flotte premier.

Så bor du i Oslo, Akershus og Møre og Romsdal?
Shuffle up and deal – og ta kontakt!

Er dette noe for deg?

Send en mail til: ambassador@coolbet.com.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *