Skal nekte søskenbarnet en ny Hjelmeland-tittel

Kommunepoker-ambassadør Frank Verpe skal gjøre alt han kan for at Hjelmeland-tittel forblir i familiens eie også etter sesong 2 av Kommunepoker. 

Verpe spilte sesong 1 av Kommunepoker, der Hjelmeland-turneringen så 10 spillere kjempe om den første tittelen noen sinne i Rogalands-kommunen. Svein Tore Sandvik kammet hjem heder, ære og et sete til fylkesfinalen.

Verpe sverger Sandvik knalltøff fight, men skal prøve å holde Hjelmeland-tittel innad i familien om ikke annet.

-Han kan glemme å vinne 2 år på rad. Siden han er søskenbarnet mitt er det jo hyggelig om tittelen som kommunens beste blir i familien 1 år til i det minste. For egen del gikk det så pass dårlig i fjor at resultatet er fortrengt. Et par stygge utdragninger så var det rett ut. Interessen for poker i Hjelmeland er absolutt til stede. Jeg vet det blir spilt poker i alle småbygdene i kommunen, men vi sliter med å klare å samle mer enn 20-25 spillere på arrangement på det lokale bygdehuset dessverre, forteller Kommunepoker-ambassadør Frank Verpe.

Les mer: Hard kamp om Karmøy-pokertronen

Hjelmeland-tittel i spill

29-åringen har brukt mye tid på å totalrenovere huset sitt det siste året. Hånd i hånd med å være 2-barnsfar, er det da lite tid til overs. Siden Verpe kvalifiserte seg online til Battle of Malta, ble turneringen på Middelhavsøya et kjærkomment avbrekk i en ellers travel hverdag. Nå ser han fremover mot mer tid til å spille poker. Det starter søndag klokka 20 med Hjelmeland-tittel i spill.

For lave 10 euro kan du være med å kjempe om den lokale pokertronen.

-Jeg tenker at Kommunepoker er et artig konsept, der det er mulig å legge diskusjoner om hvem som er kommunens beste pokerspiller død en gang for alle. I alle fall for en lengre periode, avslutter Kommunepoker-ambassadør Frank Verpe.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *