Revansjesugen Kommunepoker-ambassadør i vest

Evy Widvey tapte heads up både i Karmøy og Haugesund i fjor. Det er en revansjesugen Kommunepoker-ambassadør som sitter klar søndag klokken 20. 

Evy Widvey Kvilhaug er et kjent navn i pokermiljøet, og var senest i ilden under EPT i Monte Carlo i starten av mai. I startfeltet på 922 spillere i main event runnet hun meget godt på dag 1, og endte til slutt på en meget anstendig 24. plass. Førstepremien var på massive 8,1 millioner euro, mens Kommunepoker-ambassadør Widvey endte opp med 23 000 euro for innsatsen.

-Jeg spiller en god del poker både live og online. Jeg har spilt i 6 år, og er nok mest glad i live- turneringer. Online liker jeg veldig godt satelitter til live-eventer. Det var slik jeg kom med til Tallinn og Coolbet Open i fjor, forteller kommunepoker-ambassadør Evy Widvey.

Les mer: Er dere klare Rogaland

Revansjesugen Kommunepoker-ambassadør

Widvey var ambassadør for Kommunepoker også under sesong 1. Hun spilte om kommunemester-titlene i både Karmøy og Haugesund. Håkon Våga og Inge Harald Viestad kunne smykke seg med de lokale titlene og billett til fylkesfinalen. Etter å ha vunnet heads up mot ambassadøren fra Haugesund.

I Karmøy spilte 12 spillere om tittelen, mens feltet i Haugesund var på 28 spillere.

Søndag spilles det om 12 kommunemester-titler i Rogaland. Karmøy og Haugesund er to av de.

-Jeg var kommunepoker-ambassadør for Haugesund i fjor også. Jeg spilte både Haugesund og Karmøy da, og fikk frustrerende nok 2.plass i begge. Det er ganske stor interesse for poker i Haugesund, og det er flere gode spillere. Jeg satser på høyere deltakerantall i år, avslutter kommunepoker-ambassadør Evy Widvey.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *