Hvem er beste pokerspiller i Gjesdal?

Rogaland skal kåre sine første 12 kommunemestere søndag 7. juli klokka 20.00. Blant annet skal beste pokerspiller i Gjesdal kåres i Norges største pokerturnering. 

Jæren-kommunen Gjesdal kåret aldri noen lokal poker-konge eller dronning under sesong 1 av Kommunepoker. Dermed blir søndagens kommunemester historisk som den første i Gjesdal. Kommunepoker Espen Vold ser frem mot en lokal turnering der kjentfolk kan gjøre opp om tung prestisje, tittel og billett til fylkesfinalen.

-Jeg synes det var på høy tid å få til et lokalt konsept, som gjør det litt mer attraktivt å delta. Ofte når en hører om slike turneringer, er det for mange, eller for langt fram, til en eventuell premie. Samtidig får en muligheten til å spille online med flere en kanskje kjenner, sier Kommunepoker-ambassadøren.

Les mer: Er dere klare Rogaland? 

Beste pokerspiller i Gjesdal

38-åringen er gift med fire aktive barn. Selv er Vold interessert i både sport og poker. Den første interessen får han dyrket ekstra gjennom at alle fire barn spiller fotball. Ved siden av jobb er han en del av en vennegjeng som samles 1 gang i måneden til pokerturnering.

Søndag kan alle med tilknyting til Gjesdal kjøpe seg inn for lave 10 euro til sesong 2 av Kommunepoker. Rogaland er fylke nummer 14 i den suksessrike reisen til lavterskel-turneringen, der Kommunepoker på nytt setter rekord som Norges største pokerturnering. De neste to søndagene skal samtlige 26 kommuner få sjansen til å kåre sin kommunemester.

Under sesong 1 spilte 10 kommunemestere om fylkesmestertittelen, som til slutt Owe Egeland fra Stavanger kammet hjem.

Hvem blir beste pokerspiller i Gjesdal?

-Jeg kom over et innlegg på facebook, som gjorde at jeg først nå ble kjent med at det var noe som heter kommunepoker. Hadde jeg vist om dette i fjor, hadde jeg nok deltatt. Jeg vet det er flere lokale lag som spiller. Når det kommer til Rogaland, vet jeg at det har vært og er noen større turneringer som holdes av og til. Selv har jeg ikke deltatt på disse, men etter at regjeringen har endret på lover og regler, merker en at interessen for poker også har vokst, avslutter Kommunepoker-ambassadør Espen Vold.

Les mer: Revansjesugen kommunepokerambassadør i vest

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *