Sotra-lærerstudenten Vilde ny kommunemester i Sogndal

Vilde Sangolt Ekren heter den nye pokerdronninga av Sogndal. 23-åringen toppet feltet da Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Coolbets pokerklient, og lærerstudenten kan dermed titulere seg som Sogndals beste pokerspiller i 2022. Samtidig er Sotra-jenta klar for Norgesfinalen i Tallinn.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker har rullet inn i Vestland som fylke nummer 8, der vi skal sende alle kommunemestere i turneringer med minst 10 deltakere i direkte til den estiske hovedstad.

Hittill har totalt 126 vinnere fra Viken, Trøndelag, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Nordland, Rogaland, Vestfold og Telemark samt Vestland kvalifisert seg direkte til å spille om tittelen Norges beste pokerspiller i Tallinn.

Sogndals kommunemester var klar etter at Eirik Stensvand hadde tapt heads up på siste showdown mot Vilde Sangolt Ekren. Lærerstudent på andre året i kommunen.

-Jeg lateregget og hadde på sit-out i begynnelsen, for jeg hadde ikke tid til å starte når late-reg var ferdig. Da jeg var klar til å sette meg ned å spille, var den første hånden jeg fikk utdelt aces. Da doblet jeg meg. Etter det var jeg veldig heldig i situasjonene jeg var all in i, og vant flipsene og all-insene der jeg lå bak. Headsupen varte ikke så lenge. Begge floppet top-pair men kickeren min var bedre og da var det avgjort, forteller Sogndals kommunemester som er direktekvalifisert for Norgesfinalen i Tallinn.

Les mer: Norgesmester Stian Rasmussen kommunemester i Alver

Sogndals heldigste til Tallinn

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Vilde Sangolt Ekren toppet det 22 spiller tunge feltet i Sogndal. Hun kan titulere seg for den beste pokerspilleren i kommunen, og samtidig kan fly og hotell til Tallinn bestilles. På arrangøren Coolbets regning. Norgesfinalen venter.

Som skal til Norgesfinalen i Tallinn.

Les mer: Åge Vatnøy ny kommunemester i Bergen

– Det er et utrolig godt og inkluderende pokermiljø i Sogndal med mange veldig flinke spillere. Jeg er nok ikke Sogndals beste, men Sogndals heldigste den dagen! Det er utrolig gøy å vinne tur til Tallinn. Jeg gleder meg masse og synes det er utrolig spennende å skulle spille Norgesfinale, forteller Kommunemester Vilde Sangolt Ekren.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Hun er en ivrig pokerspiller ved siden av lærerstudiene.

-Jeg fattet en tidlig interesse for poker, da min far spilte en del tidligere. Jeg synes det var veldig spennende. Det er så mye å lære ,og så mange kule folk å møte, så det en gøy hobby ved siden av studiene, sier Ekren videre.

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Les mer: Kenneth Oen ser mot Tallinn igjen som Øygarden-kommunemester

Sesong 5 av Kommunepoker er inne sitt åttende fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-Jeg har spilt Kommunepoker et par år. Jeg tipper jeg fikk vite om den via enten venner eller Facebook-siden til Coolbet-Norge, avslutter Sogndals kommunemester Vilda Sangolt Ekren.

Les mer:Dobbel Porsgrunn-kommunemester klar for Norgesfinalen i Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Nybegynnerflaks stod til kommunemestertittel i Tinn

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *