Fikk kommunepoker-revansje på samboeren i Aremark

Mette Pedersen tapte kommunemestertittelen heads up mot samboeren i 2018. I sesong 3 kom den deilige revansjen som sendte 

42-åringen er nemlig samboer med Kenneth Aspestrand, og paret hadde en spesiell start sammen på den første sesongen av Kommunepoker. Da ble husbonden Kommunemester i Aremark, og kvalifiserte seg for fylkesfinalen i Østfold.

Heads up satt de to finalistene i hver sin sofa i samme stue i den vesle grensekommunen. Det endte med tittel i den ene sofaen og taushet tvers over bordet. I år var rollene byttet om.

-Det var sykt godt med revansje, men som jeg sa til han så lot jeg han vinne for å beholde husfreden. I år røk han tidlig men satt allikevel og fulgte med. Noe som er veldig godt, så kan man diskutere eventuelt hva man skulle gjort annerledes. Det er han som er «spilleren» av oss, men det er veldig hyggelig å ha en felles hobby, sier nyslått Kommunemester av Aremark, Mette Pedersen.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Fikk Kommunepoker-revansje

I sesong 2 kolliderte blant annet Aremark med Dublin-uka, og det gav dessverre utslag i forståelig nok lavere deltakerantall. I Aremark ble det ingen turnering, da det er et minimum med 3 spillere registrert ved oppstart klokken 20.00.

I sesong 3 var det dermed tid for kommunepoker-revansje for Mette Pedersen, da den regjerende mesteren falt tidlig ut.

Nå er det fylkesfinalen i nye Viken neste. En historisk tittel med billett til Norgesfinalen i potten.

-Jeg skal ikke klage på kortflyten, og har en veldig grei treffprosent med et litt i overkant greit kortsnitt. Det er en annen her i heimen som ikke har det på samme måte. Jeg gleder meg til fylkesfinalen, og håper man klarer å komme seg til Tallin. Jeg fikk ikke vært med dit nå i høst, men alle sier det er veldig bra der, avslutter Aremarks nye pokerdronning Mette Pedersen.

Les mer: Regjerende Ås-kommunemester jager revansje

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *