Ruben Nilsen er Narviks nye kommunemester

Ruben Nilsen kan titulere seg som pokerkonge av Narvik etter å ha tatt hjem årets Kommunepoker-turnering. En tittel som også sendte 27-åringen direkte til Norgesfinalen i Tallinn.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker er i gang med fylke nummer 5. Det betyr at vi skal Nordland rundt, og sende alle kommunemestere i turneringer med minst 10 deltakere direkte til den estiske hovedstad.

Hittill har totalt 96 vinnere fra Viken, Trøndelag, Møre og Romsdal samt Troms og Finnmark og så langt i Nordland kvalifisert seg direkte til å spille om tittelen Norges beste pokerspiller i Tallinn.

I Narvik måtte Knut Johan Kill bite i det sure eplet det er å tape en turnering heads up. For årets kommunemester heter Ruben Nilsen etter at det 18 spiller tunge feltet hadde spilt seg ferdig.

-Turneringen gikk veldig fint. Det var lite kjente navn via nick, men jeg hadde en liten anelse hvem noen var. Fikk en tidlig dobling, og kom på et relativt passivt bord der jeg fikk gjøre som jeg ville. Kom så inn på finalebordet som delt chippie, og var meget heldig som fikk det på med nuts 3-veis på flop med 4 spillere igjen. Dekker begge og starter headsup med 750k chips mot 150k. Det ble ikke spilt mange hender før det var over, forteller Narviks kommunemester Ruben Nilsen

Les mer: Aksel fant veien til Norgesfinalen i Tallinn

Fisker med pokerhobby

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Ruben Nilsen jobber som fisker, men har pokerspillet som en av flere hobbyer han dyrker i friperiodene. Nå kan den utflytta Narvikingen titulere seg for kommunens beste pokerspiller, som i tillegg er klar for Norgesfinalen i Tallinn.

Les mer: Finn-Oskar til Tallinn som Andøy-kommunemester

-Det føles bra med tittelen, men kan vel diskuteres om man er Narviks beste når kanoner som Børge Dypvik og Trond Rande manglet i feltet. Det å vinne en tur til Tallinn står høyt. Jeg har ikke spilt på Coolbet sine arrangementer i Estland, men har hørt mye positiv omtale. Norgesfinalen blir spennende med mange gode spillere kvalifisert allerede. Det skal spilles hardt, aggressivt og med null respekt fra første hånd som vanlig, så får vi se hvor det ender resultatmessig, forteller Ruben Nilsen.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av Kommunepoker er inne sitt femte fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

Les mer: Thawee er Hadsels pokerhåp i Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer:Mats Rødsand Sortland-kommunemester klar for Tallinn

-Jeg har kun spilt Kommunepoker en gang tidligere, men har spilt mye på Coolbet opp igjennom årene. Om det skulle være lokale arrangement, der de har sponsede premier eller onlineturneringer som venners venner med meget god value, så har Coolbet vært synlig for Narvikværinger, avslutter kommunemester Ruben Nilsen.

Les mer: Stian kommunemester i Lødingen klar for Tallinn

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *