Har du en poker-champion i deg?

Samtidig som du har tilhørighet til Troms og Finnmark? For lave 10 euro kan du vinne et pokereventyr til Tallinn i disse kommunene denne uken.

Lavterskel-suksessen Kommunepoker startet sesong 4 i vårt nordligste fylke tirsdag 5. januar, der onlinefilten rulles ut i arrangøren Coolbets pokerklient frem til 3. februar. Fram til da har alle kommuner i Troms og Finnmark sjansen til å spille Kommunepoker. I potten ligger selvsagt prestisje, heder og ære. I tillegg til pengepremier, tittel og en plass i fylkesfinalen.

Du kan spille Kommunepoker i den kommunen du bor, jobber, er født og oppvokst eller der du er aktivt medlem av det lokale idrettslaget som spiller eller trener.

Fylkesmesteren i Troms og Finnmark sendes til Norgesfinalen i Tallinn.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og er den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum og Johnny Svensli, som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag og Møre og Romsdal.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i 2021 for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

Her kan du bli kommunemester denne uka

Reisen gjennom Troms og Finnmark startet med at disse 5 kommunemestere ble kåret, som alle er klare for fylkesfinalen 8. februar.

Der fikk de følge av disse 4 uka etter

Før disse 5 sendte det foreløpige finalefeltet opp i 14 deltakere

Nå kan du bli kommunemester i følgende kommuner denne uka:

Mandag 25.januar er den historiske kommunemester-tittelen i Loppa i spill. Her har det foreløpig ikke blitt spilt kommunepoker under de tre første sesongene. Tom-Even Heimstad(bildet) er regjerende kommunemester i Storfjord og Gratangen skal spille kommunepoker med Frank Markussen som regjerende kommunemester.

Klokka 20.00 tirsdag 26.januar er det Kåfjord og Harstad som samles online i Coolbets pokerklient. I førstnevnte kommune er det nok en historisk tittel i potten, da ingen har spilt om kommunemester-tronen her de første tre sesongene. I Harstad er spørsmålet hvem som kan rive Ronny Melå ned fra pokertronen. Han toppet det 22 spiller tunge feltet der under sesong 3.

Onsdag 27. januar spiller Tjeldsund og Alta Kommunepoker. Tjeldsund er i samme kategori som Loppa og Kåfjord. I Alta er Johan Solaas regjerende kommunemester.

Torsdag 28. januar er det Vardø og Kvænangen sin tur, der sistnevnte fortsatt roper på sin første kommunemester noen sinne i Kommunepokers historie. Ken Ragnar Kristensen er regjerende kommunemester i Vardø.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *