Dette er de første kommunemesterne i Nord-Norge

Vårt nordligste fylke Troms og Finnmark har kåret sine første kommunemestere i sesong 4. For lave 10 euro kan du slå følge til fylkesfinalen som nyslått lokal pokermester.

Troms og Finnmark er fylke nummer 4 ut i sesong 4 av Kommunepoker. Fram til 3. februar spilles det om tung prestisje, heder, ære og tittelen «Kommunens beste pokerspiller» i alle kommuner i fylket. For lave 10 euro innkjøp er også alle lokale kommunemestere kvalifisert til å spille fylkesfinalen for Troms og Finnmark 8.februrar. Her kåres en fylkesmester, som sendes til Norgesfinalen i Tallinn til høsten.

Under sesong 1 av Kommunepoker ble Bjørn Erik Fagerlirøen(bildet) fylkesmester i Troms.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og er den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum og Johnny Svensli, som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag og Møre og Romsdal.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i 2021 for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

De første kommunemesterne

Arrangøren Coolbet rullet ut onlinefilten i Troms og Finnmark tirsdag 5. januar. Sidan da har vi fått følgende 5 kommunemestere i vårt nordligste fylke. Disse er også klar for fylkesfinalen 8.februar.

Vadsø kronet Kristian Johnsen som pokerkonge i det 16 spiller tunge feltet, som så Jonas Wara tape heads up på finalebordet. Nummer 3 i kommunepoker-turneringen ble Krister Bernhardsen.

Peder Aage Paulsen kammet hjem tittel og fylkesfinaleplass i Måsøy etter å ha tatt ut Børre Paulsen heads up. Dette var første gang Kommunepoker ble spilt i kommunen, og dermed var det en historisk tittel i spill.

I Målselv kjempet 12 spillere om tittelen, som til slutt Frank Vidar Olsen sikret seg etter å ha tatt ut Ken Brox heads up med Susann Arstad på siste pallplass.

Båtsfjord var samlet til spill om en historisk tittel, da det aldri har blitt spilt om pokertronen i Kommunepoker tidligere her. Raymond Bjørkås sikret seg kommunemester-tittelen og plass i fylkesfinalen i det 12 spiller tunge feltet. Per Roger Ingebrigtsen ble toer med Ronny Andersen på tredje plass.

Kautokeino så Mikkel Isak Eira ble kommunemester. I det 5 spiller store feltet endte regjerende mester Mahtte Niillas Gaup nærmest med Mikkel Gaup på tredje plass.

Troms og Finnmark spiller videre denne uken.

Her finner du oversikten som viser når din kommune spiller om tittel, heder, ære og mulighet for et pokereventyr i Tallinn.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *