Robin Fanum fylkesmester i Trøndelag

Robin Fanum toppet det 14 spiller tunge feltet i fylkesfinalen i Trøndelag. Dermed er han den andre deltakeren av totalt 18 som er klare for Norgesfinalen i Tallinn. 

Fanum følger dermed Anders Smestad til Norgesfinalen i Tallinn. Smestad ble fylkesmester i Viken.

Fanum vant kommunepoker i Levanger under både sesong 1 og 3, uten å gå hele veien i fylkesfinalen da. Denne gangen kom revansjen som nyslått kommunemester i Ørland. I fylkesfinalen møttes 14 lokale kommunemestere for å spille om tittelen «Trøndelags beste pokerspiller» Den kammet Robin Fanum hjem, sammen med et pokereventyr i Tallinn. Reise og opphold er dekt av arrangøren Coolbet. I tillegg til å selvsagt spille Norgesfinalen med en saftig premiepott.

-Jeg har prøvd 2 ganger tidligere hvor jeg ikke har kommet lengre enn fylkesfinalen. Det føles veldig godt å komme til Norgesfinalen, og ikke minst var det overraskende, sier Robin Fanum

Robin Fanum fylkesmester i Trøndelag

I fylkesfinalen endte Robin Fanum heads up mot Steinkjers kommunemester Tommy Gulstad. Levangers kommunemester Evy Løvtangen Albrigtsen endte som tredje på finalebordet i Trøndelag.

-Jeg trodde ikke da jeg var en time ut i spillet at jeg skulle vinne fylkesfinalen. Det startet egentlig ganske dårlig, hvor jeg i starten av spillet hadde noen badbeats. I tillegg spilte jeg vel aggressivt. Det snudde, da jeg hadde flaks, og gjorde noen rette valg som førte til at jeg kom meg inn i spillet igjen. Det er alltid en tøff kamp i både kommune- og fylkesmesterskap, sier fylkesmester i Trøndelag, Robin Fanum.

Kommunepoker er allerede i gang i fylke nummer 3, der Møre og Romsdal denne uke kårer kommunemestere. Inn mot jul skal pokerfylket i nordvest ha kåret samtlige deltakere til fylkesfinalen, som spilles i januar.
Sjekk når din kommune spiller her
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *