Nytt Tallinn-eventyr for kommunemester Clausen

Stian Clausen ble kommunemester i gamle Rygge kommune uten å få oppleve Norgesfinalen i Tallinn. Nå blir det pokereventyr i den estiske hovedstad på 41-åringen – som kommunemester i Vestby.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Stian Clausen er fortsatt bosatt, der han i sesong 1 kammet hjem tittelen i Kommunepoker. Da rakk ikke Rygges kommunemester opp i fylkesfinalen. Da som nå jobber han til daglig i Vestby. Da sjansen bød seg til å spille om tittel og et Tallinn-eventyr i kommunen han er assisterende butikksjef på Bauhaus, var det igjen Clausen som ble ropt opp som pokermester.

-Jeg hadde egentlig god flyt fra ganske tidlig i turneringen. Det var jeg og «Heltnyttnick» som lå ganske greit i teten helt til det var 3 spillere igjen. Da kom «Jadda» sterkt tilbake og slo ut «Heltnyttnick», og hadde over dobbelt så mye chips som meg. Så tok jeg han med 2-3 raske all-inns heads up. Jeg er godt fornøyd med eget spill og veldig fornøyd med tur til Tallinn, sier kommunemester Stian Clausen.

I det 12 spiller tunge feltet var det to tidligere kommunemestere som endte nærmest i Are Ugland og Christopher Pajesø.

Les mer: Kommunemester Ali skal spille Norgesfinalen i Tallinn

Nytt Tallinn-eventyr

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

To-barnsfaren Clausen spilte sin første store live-event under Coolbet Open i 2019, men spiller i følge seg selv mye mindre poker nå enn i årene før han ble kommunemester i tidligere Rygge kommune. (Nå en del av Moss kommune)

Les mer: Hobbyspiller Torgeir pokerkongen av Indre Østfold

-Jeg bruker mye av fritiden nå til å spille frisbeegolf, og spiller vel egentlig poker altfor sjeldent. Kanskje jeg bør begynne å spille litt mer fremover, avslutter kommunemester Stian Clausen med plass ved finalebordet i Tallinn.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av er godt i gang i sitt første fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

Les mer: Walk in the park å bli kommunemester i Asker

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *