Nordland spiller ferdig denne uken

Kommunepoker er inne i sin siste uke i Nordland. For lave 10 euro innkjøp kan du bli en av de siste lokale kommunemesterne som kvalifiserer seg til fylkesfinalen.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og er den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum , Johnny Svensli og Tommy Simonsen som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag, Møre og Romsdal og Troms og Finnmark.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i 2021 for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

Nå kan det bli din tur til å bli Nordlands innslag i Tallinn.

Kommunepoker rullet ut onlinefilten mandag 15. februar i Coolbets pokerklient. Det skal spilles gjennom hele fylket til og med 14. mars. Fylkesfinalen er søndag 11. april, der alle kommunemestere deltar gratis.

Husk du kan spille Kommunepoker i den kommunen du bor, jobber, er født og oppvokst eller er aktivt medlem av det lokale idrettslaget.

Siste uke i Nordland

I de tre første sesongene av Kommunepoker har Nordland kåret sine fylkesmestere. Sesong 1 gav Vefsn-kommunemester Jørgen Sandstrak fylkesmestertittel og deltakelse i Norgesfinalen i Tallinn. Under sesong 2 var det Herøy-kommunemester Nicholai Diaz Bull som spilte seg hele veien til Tallinn med fersk fylkesmestertittel. Ingen av de to klarte å hevde seg i Norgesfinalen, men det skulle gå på forsøk nummer tre for vårt nest nordligste fylke. Da var det igjen Vefsn som markerte seg som poker-kommune nummer 1 i Nordland. Christian Johansson spilte seg hele veien til toppen av resultatlista i Norgesfinalen.

Denne uken kan du spille om tittel og fylkesfinale-plass i disse kommunene:

Mandag 8.mars står Bindal, Sømna og Nesna på programmet. John Persen(bildet) er regjerende kommunemester i Bindal, mens John Ivar Nygård ble kommunemester i sesong 3 i Sømna. Nesna kan kåre tidenes første kommunemester i poker denne kvelden.

Tirsdag 9. mars er det Nesna, Øksnes og Sørfold som spiller om kommunemestertittelen. Thomas Evensen ble kommunemester i Øksnes sist sesong, mens de to andre kommunene fortsatt kaller på sin første pokerkonge eller dronning gjennom tidene.

Onsdag 10. mars gjør Fauske og Vega opp om pokertronen. Morten Wika er regjerende pokerchampion i Vega, mens Ronny Osbakk er regjerende pokerkonge i Fauske.

Torsdag 11.mars er det Gildeskål og Alstadhaug som spiller Kommunepoker, der det enda har til gode å bli startet opp en turnering i Kommunepoker-historien. Det trengs minst to spillere for å spille en Kommunepoker-turnering.

Sesong 4 av Kommunepoker avsluttes i Nordland søndag 14.mars med onlineturneringer i Vestvågøy og Steigen. Aleksander Gylseth er regjerende kommunemester i Vestvågøy, mens Steigen fortsatt kaller på sin første historiske kommunemester.

Tirsdag 6. april fortsetter Kommunepoker i Rogaland.

Sjekk ut når din kommune spiller her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *