Kommunepoker.com

Indre Østfold spiller Kommunepoker i kveld

Den nye storkommunen Indre Østfold har kortene i luften klokken 20 med lave 10 euro i innkjøp. 

Indre Østfold er de fem kommunene Askim, Eidsberg, Hobøl, Spydeberg og Trøgstad. Her spilles det i kveld klokken 20 om kommunepoker-tittelen i den nye storkommunen samt en plass i fylkesfinalen for Viken

Roy David Jønsson(Askim) og Thomas Håkelia(Trøgstad) er regjerende mestere i hver sin kommune, men får nok tøff konkurranse om den nye prestisjefulle tittelen.

-Det ser ut som det blir en forrykende sesong. Utviklingen og forbedringene fra de 2 andre sesongene er merkbare. Det virker også til det er mer ære og stolthet i å vinne sin kommune. Indre Østfold har mange gode spillere, så det blir nok en hard kamp. Jeg satser på at vinneren representerer Indre Østfold veldig bra, uansett hvem som går av meg seieren, sier Kommunepoker-ambassadør Gry Østlie.

Les mer: Kommunepoker-rekorden i Eidsvoll i fare

Indre Østfold -pokermester

Søndag 1. desember spilles det om titler i både Eidsvoll, Bærum og Indre Østfold. Spydeberg-damen var med under sesong 2, men 41-åringen strakk ikke hele veien som under sesong 1. I Norges største pokerturnering går det mot ny deltakerrekord i sesong 3.

-Sesong 2 ble mislykket for min del. Jeg hadde lyst til å forsvare seieren fra sesong 1, men den ble dessverre satt opp i Dublin-uka. Jeg hadde et halvt øye på pokeren, og resterende i kofferten jeg drev å pakket. Kommunepoker er et veldig morsomt konsept. Det er mye ypping og vennskapelig konkurranse mellom lokale pokervenner, avslutter Kommunepoker-ambassadør Gry Østlie.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *