Svorsk kommunemester i Drammen

Svenske Jens Fritz er innflyttet Drammenser og kan nå titulere seg som pokerkongen i Drammen. 

32-åringen er opprinnelig fra Falun, men har bodd i Norge de siste 10 årene. Derav 2 år som Drammenser med samboer og barn.

I forsøk nummer 1 i Norges største pokerturnering ble Jens Fritz kommunemester i Drammen, der svensken toppet feltet på 40 spillere i den nye storkommunen som også inkluderer Nedre Eiker og Svelvik fra 1. januar av.

-Turneringen startet bra, og ga meg en del potter som gjorde sitt til at stacken ble stor. Det ga igjen muligheten for å styre bordet, og ta litt flere sjansespill enn ellers. Slik som 4-bet og rene bløffer, som ga resultater tilbake. Jeg var raskt i ledelse og ble der nesten hela veien til finalebordet. Der fikk jeg ikke så mange bra hender, men når de kom fikk jeg også betalt og kunne ta tillbake lederposisjon. De to siste store hendene jeg fikk var K9 mot 79, der 79 vant med street. Så fikk jeg marginene på min side med J8s mot AJ, der 8er kom i bordet og avsluttet turneringen, forteller Kommunemester Jens Fritz

Kommunemester i Drammen

Fritz blir dermed å finne i fylkesfinalen 15. desember mot de andre lokale kommunemesterne fra nåværende Østfold, Buskerud, Akershus, Lunner og Jevnaker. Fylkesmesteren i det nye stor-fylket blir ikke bare historisk, men skal også spille Norgesfinalen live i Tallinn i mai 2020. Der har arrangøren Coolbet lagt ei Coolbet Open-pakke til premien som fylkesmester. Det betyr reise og opphold betalt, spill i main event i Coolbet Open og Norgesfinalen.
Alt for et lavt innkjøp på 10 euro i Kommunepoker.
– Det blir spennende å se hvordan dette eventuelt utarter seg og hvordan kortene faller videre. Grunnet andre prioriteringer den siste tiden har det blitt andre prioriteringer enn poker, men jeg spiller gjerne så snart sjansen byr seg, avslutter Kommunemester i Drammen, Jens Fritz.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *