Nye pokermestere kåres i kveld

Norges største pokerturnering Kommunepoker stormer inn i uke 3. I kveld klokken 20.00 skal pokermestere kåres i  Nannestad, Nesodden og Øvre Eiker. 

Så langt i sesong 3 er 22 kommunemestere kåret. Med en uke igjen av det nye storfylket Viken er finalebordet i fylkesfinalen i ferd med å fylles opp. Det er dog fortsatt flere muligheter til å skaffe seg både en Kommunemester-tittel og plass i fylkesfinalen til det første fylket i sesong 3 av Kommunepoker.

En sesong som får sitt store klimaks i mai 2020 under Coolbet Open. Da spilles også Norgesfinalen i Kommunepoker.

Dit kan du spille deg for lave 10 euro innkjøp i kveldens turneringer i Nannestad, Nesodden, Øvre Eiker og Hurdal.

I sistnevnte kommune er Hans Kristian Moltzau(bildet) regjerende mester. Nesoddens sittende pokerkonge heter Sturla Nilsen Oftedal, mens i Nannestad er det Jan Frode Snellingen som skal forsvare tittelen i kveld klokken 20.00.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Venners Venner søndag

For alle som spiller Kommunepoker denne uken, og gjennom Trøndelag i desember, kan innkjøpet bli både gratis og lukrativt.

Søndag 8. desember klokken 21.00 spilles nemlig en ny Venners Venner-turnering med massiv verdi og stor premiepott. I november var det en ny Coolbet-kunde og pokerdebutant som vant den populære turneringe.

Dette er den femte turneringen i rekken av et annet av Coolbets suksessfulle poker-konsept, og er gratis å spille. Om du verver deg selv, eller en du kjenner, til å åpne spillekonto hos Coolbet med et minimumsinnskudd på 100 kroner.

Arrangøren Coolbet har i tillegg til en ordinær verveavtale på 500 kroner per nye Coolbet-kunde du verver, også en egen Kommunepoker-avtale. Du og den du verver får spille fritt valgt Kommunepoker-turnering med gratis innkjøp.

Arrangøren Coolbet legger 500 kroner i premiepotten for hver nye Coolbet-kunde som blir vervet. Premiepotten er i øyeblikket på 11 000 kroner, men denne vil trolig både 4 og 5-doble seg inn mot søndagen.

Her skulle det være kjempeverdi.

Send en mail til norge@coolbet.com med navnet på den du har vervet, og hvor du eller dere ønsker å spille Kommunepoker.

Les mer: Fire sjanser til å spille Kommunepoker

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *