Kim Knutsen tok Kommunepoker-revansje i Åsnes

,

Kim Knutsen tapte heads up om Sør Odal-tittelen i fjor, men tok revansje i Kommunepoker i Åsnes under sesong 2. Etter å ha tatt ut sin egen pappa. 

Kim Knutsen spilte om Kommunemester-tittelen i Sør Odal under sesong 1, men tapte da heads up for Geir Michelsen. Siden har han tatt med seg kone og to barn til den største kommunen i Solør i samme fylke. Åsnes kommune, der det av naturlige årsaker blir mindre tid til å spille poker live. Da er online-turneringer som Kommunepoker med lave 11 euro i innkjøp praktiske.

Enda mer forlokkende er det når verdien i Kommunepoker er så stor som stadig flere finner ut. Her kan man slå naboen, kompisen, bror, søster, far, mor eller kollegaen, og på toppen gjøre krav på den lokale pokertronen. På toppen av det hele spiller alle kommunemestere om fylkesmester-tittelen.

Det skal Åsnes-kommunemester Kim Knutsen gjøre søndag 9. juni.

-Det føltes veldig godt å vinne kommunepoker, da jeg lå litt bakpå i starten. Etter hvert følte jeg at jeg fikk god kontroll på de andre spillerne. Det skal bli veldig spennende å spille fylkesmesterskapet. Jeg har alltid troa på meg selv, sier Åsnes-kommunemester Kim Knutsen.

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5 000 kroner

Kim Knutsen slo da også ut sin egen far for å bli kommunemester i sin nye hjemkommune.

Åsnes-kommunemester

Kim Knutsen toppet det 9-spiller store feltet i kommunen som ikke fikk spilt om pokertronen under sesong 1 av Kommunepoker. Dermed er årets Åsnes-kommunemester samtidig historisk som den første gjennom tidene.

Les mer: Kommunemester i Fet klar for NM-finalen i Slots

-Det startet som sagt litt trått, der jeg havnet litt bakpå med ca 20bb igjen før det snudde. Jeg hadde en person til høyre for meg, som jeg ikke fikk helt taket på. Da han kjørte aggressiv stil uansett. Jeg holdt hodet kaldt, og ville ikke involvere meg så mye i de pottene. Etter hvert røk denne spilleren ut, som de oftest gjør når de er med på alt. Jeg gjorde jeg noen bra, men vanskelige, dype calls, som stod etter river. Jeg begynte å bygge en bra stack, og fikk en veldig bra flyt. Vi ble etterhvert tre spillere, der den ene av oss var min far. jeg fikk en monster hånd med AA, der jeg 3-bettet. Min far callet med A-10, da han begynte å bli litt short etter å tapt en allin mot den siste spilleren. Pappa traff 10er på flop, og pushet på denne, da var det et lett call med AA. Da vi var heads up gikk det litt frem og tilbake, og vi spilte sikkert i rundt 20 minutter. Jeg fikk QQ, der jeg raiset og fikk svar tilbake med all in. Jeg callet, og den andre personen hadde 109 suit. Min hånd stod og det var over da jeg hadde mer chips en han, avslutter Åsnes-kommunemester Kim Knutsen.

Kommunepoker2019: Earlybirds får oddsbonus@

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *