Kommunepoker-rekorden i Eidsvoll i fare

Eidsvoll hadde den største kommunepoker-turneringen i Akershus under sesong 2, og søndag klokken 20.00 er pokertronen på nytt i spill der Norges grunnlov ble vedtatt.
Stein Vidar Fjeldvang ble kommunemester under sesong 2, der 32-åringen toppet feltet på 46 spillere i Eidsvoll.
Kommunepoker-ambassadør Thomas Hansen tror på en ny stor sesong for Norges største pokerturnering.
-Endelig starter sesong 3!  Jeg liker konseptet Kommunepoker. Du kan faktisk vinne en tur til Tallinn og spille live i Norgesfinalen. Om du går hele veien. Selv har jeg vært der fire ganger å spilt Coolbet open. En fantastisk by og ett fantastisk opplegg av Coolbet. Jeg synes konseptet er veldig bra, og jeg håper at pokerfolket stiller mannsterke i alle kommuner. Slik at Kommunepoker når nye høyder og kan fortsette i mange år fremover, sier kommunepoker-ambassadør Thomas Hansen.

Rekorden i Eidsvoll i fare

Innkjøp er som fast i Kommunepoker 10 euro, og søndag 1. desember kan du spille i Bærum, Indre Østfold og Eidsvoll.

I sistnevnte kommune rapporteres det om elektrisk stemning før Kommunepoker søndag, og mye kan tyde på at det blir mer enn 46 innkjøp i sesong 3.

Rekorden i Eidsvoll er i fare, og trolig blir det meget tøff kamp om tittel og plass i fylkesfinalen.

-Det er flere gode spillere i Eidsvoll, så det blir ikke lett å vinne. Vi ser at pokermiljøet bare vokser år for år. Det tar jeg som et tegn på at vi har et meget godt pokermiljø her i Eidsvoll. I februar spiller vi Eidsvoll-mesterskapet, og der vi var rundt 130 spillere til start sist gang. Jeg regner med 150 til start i 2020 utgaven, fortsetter ambassadør Hansen før søndagens Kommunepoker-slag i Eidsvoll.
Kommunepoker-vinneren i Eidsvoll skal spille en historisk fylkesfinale i nye Viken. Der alle lokale vinnere fra Østfold, Buskerud, Jevnaker, Lunner og Akershus får et sete. I potten ligger altså fylkesmester-tittelen, en Coolbet open-pakke og plass i Norgesfinalen i mai 2020.
Hansen er en av de som jager både revansje fra sesong 2 og nye muligheter i søndagens turnering.
-I sesong 2 stupte jeg ut av turneringen alt for tidlig. Det gikk så dårlig at jeg ikke husker hvordan deg gikk. Hver gang jeg spiller poker er det for å vinne, så vi får håpe på at det går veien denne gangen. Jeg skal gjøre mitt for at det blir kamp helt frem til vinneren kåres på søndag kveld. Fylkesfinalen får vi ta senere. Nå er det fokus på Eidsvoll kommune først, avslutter Kommunepoker-ambassadør Thomas Hansen.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *