Felix er kommunemester i Oppdal

Felix Melson er den nye pokerkongen i Oppdal. Kommunemesteren er klar for fylkesfinalen i Trøndelag søndag. 

Melson kan gi seg selv en prima 22-års gave med seier i fylkesfinalen dagen før selve bursdagen. Søndag står slaget om fylkesmester-tittelen i Trøndelag med Oppdals nye kommunemester i startfeltet.

-Jeg kjente alle som spilte. Det gikk greit, og da det ble heads-up fikk jeg ganske bra kort. På slutten vil jeg si jeg var veldig heldig. I den aller siste hånda gikk jeg all-in med 77 pre-flop, og fant fort ut at motstanderen hadde AA. Jeg fikk en 7’er på flop, men var fortsatt nervøs. Da det kom en 7’er på turn, ble jeg glad og kunne slappe av, forteller Kommunemester Felix Melson.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Felix er kommunemester

21-åringen spilte Kommunepoker under sesong 2 uten den store suksessen, men nå kan studenten ved kjemi og bioteknologi ved OsloMet se fram mot en unik sjanse til å spille Norgesfinalen i Tallinn i mai. Dit reiser blant annet fylkesmesteren i Trøndelag.

-Helt ærlig har jeg ingen forventninger der. Jeg tar det som det kommer og håper på det beste. Jeg har spilt poker i ny og ned, og var medlem i OsloMet-Pokerforrening. Ellers har jeg spilt noen hjemmelag, forteller Oppdal-kommunemester Felix Melson.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *