Johansson ble fylkesmester i Nordland

Svensk-norske Christian Johansson fra Mosjøen kan titulere seg som fylkesmester i Nordland. 28-åringen er dermed klar for Norgesfinalen i Tallinn. 

Johansson med pokeraliaset Svenskfan kom til fylkesfinalen som kommunemester i Vefsn. Av de 22 lokale pokermesterne sto Mosjøens pokerkongen igjen som siste mann ved onlinefilten. Med alle sjetongene, som kommunemester Jørgen Sanstrak under sesong 1 av Norges største pokerturnering. Vefsn har dermed fått to fylkesmestere i de tre sesongene Kommunepoker har rullet online gjennom det poker-interesserte Norge.

Johansson hadde en lignende turnering som under Kommunepoker i Vefsn.

-Jeg spilte aggressivt tidlig og tapte rundt 40 prosent av mine chips. Deretter tok jeg det mer rolig, og ventet inn vinnerhånden som kom etter hvert. Jeg dobla opp og var back on track. Jeg tok meg gjennom resten av turneringen uten problem, fordi jeg hadde en stack som ble større og større. Det var en del gode spillere som gav meg motstand.  Når vi var 5 spillere igjen, var jeg god chipleader. Jeg fikk skremt meg til enda mer chips med aggressivitet i spillet. Etter rundt 15 minutter var alt hos meg, forteller Christian Johansson.

Norgesfinalen i Tallinn neste stopp

Johansson er dermed den femte deltakeren klar for Norgesfinalen i Tallinn i mai. Denne spilles live mellom de 11 fylkesmesterne og 7 wild card-vinnerne. Her er i tillegg ei Coolbet Open-pakke inkludert i premien.

Viken har allerede fått sin verdige fylkesmester, som vinner et sete i Norgesfinalen, mens Trøndelag sin fylkesmester var for ung til å spille Norgesfinalen. Han vant i stedet en pakke til Dublin-NM. Til Norgesfinalen drar dermed i stedet han som tapte heads up. 

Fylkesmesteren i Møre og Romsdal ble Mats Albertsen.

Fylkesfinalen i Troms og Finnmark ble vunnet av Bjørn-Tore Walsø Hansen, mens fylkesfinalen i Rogaland spilles søndag 23. februar.

Svorsken med fem års fartstid i Mosjøen reiser til den estiske hovedstad for å gjøre det hans forgjengere som fylkesmestere i Nordland, Jørgen Sandstrak og Nicholai Diaz Bull, ikke klarte. Kamme hjem tittel som Norges beste pokerspiller i Norges største pokerturnering.

-Det føles veldig godt å vinne denne turneringen, og jeg er spent på Norgesmesterskapet i Tallinn. Det blir fullt fokus der. Jeg satser selvfølgelig på å vinne, avslutter Christian Johansson.
11 replies

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] I Nordland ble Christian Johansson fylkesmester.  […]

 2. […] I Nordland ble Christian Johansson fylkesmester.  […]

 3. […] så sin fylkesmester bli kronet i Bjørn Tore Walsø Hansen, mens Nordland fikk sin fylkesmester i Christian Johansson. Begge er klare for samme fylkesfinale som den som nå skal krones i det nye storfylket Vestfold og […]

 4. […] så sin fylkesmester bli kronet i Bjørn Tore Walsø Hansen, mens Nordland fikk sin fylkesmester i Christian Johansson. Begge er klare for samme fylkesfinale som den som nå skal krones i det nye storfylket Vestfold og […]

 5. […] I Nordland ble Christian Johansson fylkesmester.  […]

 6. […] I Nordland ble Christian Johansson fylkesmester.  […]

 7. […] så sin fylkesmester bli kronet i Bjørn Tore Walsø Hansen, mens Nordland fikk sin fylkesmester i Christian Johansson. Begge er klare for samme fylkesfinale som den som nå skal krones i det nye storfylket Vestfold og […]

 8. […] Troms og Finnmark fikk sin fylkesmester i Bjørn-Tore Walsø Hansen, mens Nordland så sin pokerkonge bli adlet i Christian Johansson.  […]

 9. […] så sin fylkesmester bli kronet i Bjørn Tore Walsø Hansen, mens Nordland fikk sin fylkesmester i Christian Johansson. Begge er klare for samme fylkesfinale som den som nå skal krones i det nye storfylket Vestfold og […]

 10. […] I Nordland ble Christian Johansson fylkesmester.  […]

 11. […] Fylkesfinalen i Nordland ble vunnet av Christian Johansson, mens fylkesfinalen i Rogaland spilles søndag 23. februar. […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *