Jens Martin Larsen er Farsund-kommunemester

, ,

Jens Martin Larsen er Farsund-kommunemester som vil gå hele veien til Norgesfinalen i Tallinn. 

Larsen spilte ikke sesong 1 av Kommunepoker, der Endre Refsnes kammet hjem Farsund-tittelen. I 2019 er det Jens Martin Larsen som kan kalle seg poker-kongen av Farsund.

– Jeg er utrolig stoked over seieren i kommunemesterskapet i poker. Det var utrolig tøff konkuranse, men jeg holdt motet oppe, og det holdt helt inn. Det var en utrolig tøff konkuranse mot noen av de store pokerentusiastene i kommunen. Jeg gleder meg veldig til å spille fylkesfinalen på søndag, som er min kjæreste sin bursdag. Jeg synes med det jeg fortjener litt ekstra gode kort i fylkesfinalen, sier Jens Martin Larsen.

Farsund-kommunemester

Den vesle kystkommunen ut mot Nordsjøen samlet et felt på 6 spillere i kamp om tittelen Farsund-kommunemester. God glid er viktig uansett hvem og hvor mange man spiller mot.
– Jeg så ikke veldig lyst på det når jeg så bordet jeg kom på. Flere utrolig gode spillere og mitt søskenbarn som ikke er like god. Jeg er vel heller en fun-player enn tight-player. Jeg tror dette hjalp meg veldig godt til seier. I steden for å kun spille gode kort, valgte jeg å spille mer på feeling. Dette viste seg å være lønnsomt. Kortflyen mot slutten av turneringen er det ingenting å si på. Jeg tror de 10 siste hendene før headsup hadde jeg Ess hver hånd med gode kickere. I headsupen derimot ble det dårligere. Motstanderen spilte bare på start-stacken 20 000, mens jeg satt på resten av chipsene. Jeg tror rett og slett jeg var for god for motstanderen min, som valgte å lukke ned hele programmet å gå sin vei, forteller Farsund-kommunemester Jens Martin Larsen.
Larsen ser fram mot fylkesfinalen for Vest-Agder, der foreløpig fire spillere er kvalifisert søndag 12.mai. Flere kommunemestere kan komme til etter at Vennesla, Sirdal, Søgne og Songdalen har spilt sine turneringer 5. mai.
Sommervakre Farsund har en lokal kommunemester med klar melding hva utfall av fylkesfinalen gjelder.
– Jeg skal vinne fylkesfinalen og reise til Tallinn i november, avslutter Farsund-kommunemester Jens Martin Larsen.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *