Kan Vefsn levere en ny Nordland-fylkesmester?

Jørgen Sandstrak ble pokerkongen i Vefsn som spilte seg hele veien til Tallinn under sesong 1. Kan Vefsn vaske frem en ny Nordlands-fylkesmester søndag? 

Nordland spiller sine siste 25 kommuner søndag 25. august. For lave 10 euro kan du spille om kommunemester-tittel og billett til fylkesfinalen 1. september i disse kommunene.

Leirfjord, Lødingen, Lurøy, Meløy, Moskenes, Narvik, Nesna, Øksenes, Rana, Rødøy, Røst, Saltdal, Sømna, Sørfold, Sortland, Steigen, Tjeldsund, Træna, Tysfjord, Værøy, Vågan, Vefsn, Vega, Vestvågøy og Vevelstad

I Vefsn ble Jørgen Sandstrak kommunemester under sesong 1, og han vant siden fylkesfinalen for Nordland, og endte opp i Norgesfinalen i Tallinn.

Søndag er tittelen på nytt i spill, beltet ligger i potten, og Kommunepoker-ambassadør Per Lid ser frem til å kjempe om pokertronen i Vefsn. Mot flest mulig. Etter å ha feilet i kampen om å bli Nærøy-kommunemester.

-Kommunepoker-konseptet er veldig bra. Det virker som det er veldig mange som deltar, og som syntest det er en artig måte å spille poker på. Med meg gikk det dårlig i Nærøy. Da jeg gikk all inn med flush, mot hun som slo meg ut med hus, forteller Kommunepoker-ambassadør Per Lid.

Les mer: Rekordfall i Venners Venner-turneringen

Ny Nordland-fylkesmester

Den som blir Nordland-fylkesmester skal møte de 17 andre fylkesvinnerne til kamp om tittelen Norges beste pokerspiller 2019. Arrangøren Coolbet dekker reise, opphold og innkjøp i Coolbet Open ved siden av et sete i Norgesfinalen selvsagt.

Vegard Melgalvis fra Oslo, Christian Arstad fra Akershus, Ole-Christian Rød fra Møre og Romsdal, Kai Gimre fra Aust Agder, Robert Olsen fra Telemark, Monica Klingenberg fra Vestfold, Per Kristian Langvik fra Østfold, Eirik Gluppe Steinstø fra Hordaland, Jon Kyte fra Vest-Agder, Camilla Brekke Furseth fra Buskerud, Sturla Hiller fra Hedmark, Eivind Gudmundsen fra Oppland, Owe Egeland fra Rogaland og Andreas Stamnestrø fra Trøndelag er de 15 første fylkesmesterne klare for Norgesfinalen i Tallinn

Spørsmålet er om Vefsn igjen skal markere seg som kommunen med Nordlands beste pokerspiller?
-Poker er på fremgang også i Vefsn. Jeg prøver å rekruttere så mange som mulig. Jeg er aktiv i bridgemiljøet, og prøver å få med så mange som mulig derfra. Da de er veldig glade i å spille kort, og få bruke de små grå litt mer, avslutter Kommunepoker-ambassadør Per Lid.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *