Vegard Melgalvis er Oslos beste pokerspiller

,

Vegard Melgalvis ble den første fylkesmesteren, da Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Oslo søndag kveld. Brummundølen er dermed første deltaker kvalifisert for Norgesfinalen i Tallinn. 

30-åringen er et velkjent ansikt i det norske pokermiljøet. Melgalvis-etternavnet er også godt kjent blant fotballkjennere både på Ringerike, Romerike og i Hedmark.

Det er broren Aleksander som har utmerket seg mest på fotballbanen de siste sesongene, der et cupgull med Lillestrøm i 2017 ble fulgt opp av en sterk 2018-sesong av 29-åringen.

Ved pokerfilten er det storebror Vegard som gjør det sterkest i den mildt sagt fotballinteresserte familien.

Søndag vant Vegard Melgalvis tittelen som Oslos beste pokerspiller. I konkurranse med blant annet samboer Olivia. Paret fikk sitt første barn for få måneder siden, og interessen for poker er absolutt over gjennomsnittet stor i den lille familien.

– Jeg følte prestisjen på kroppen når jeg nærmet meg finalebordet, så jeg var veldig spent tross lav buy in på denne turneringa. Kommunepoker er en flott turnering som mange burde spille. Det er alltid stas og vinne, og Olivia spilte også turneringen. Vi satt ved 2 tilfeller ved samme bord, og jeg så henne ryke ut før pengene dessverre. Det er stor pokerinteresse i hjemmet, og jeg synes det er gøy med Olivia som nylig har begynt å spille og viser stor interesse for å bli bedre. Vi fikk en datter i oktober, så det er flott med noen turneringer på nettet, sier den første fylkesmesteren i sesong 2 av Kommunepoker, Vegard Melgalvis.

Kommunepoker 2019: Er dere klare Akershus? 

Vegard Melgalvis

Heter altså den første finalisten i Norgesfinalen av sesong 2 i Kommunepoker 2019. 30-åringen skal spille mot de 17 andre fylkesvinnerne i Tallinn i oktober. Der spilles finaleturneringen live, mens det frem til da er online som gjelder.

Melgalvis var 1 av 157 deltakere under Oslo-mesterskapet, og 30-åringen bygde en monster-stack inn mot heads up på finalebordet. Etter snaue 3 timers spilling var tittel, heder, ære, reise og opphold til/i Tallinn og finalebilletter i boks.

– Turneringen åpnet veldig bra for meg. Jeg endte all in 3-veis på flop på en av de første levelene. Jeg har 10Jcc på 6x9cQc, og flopper dermed åpent straightflushdrag. Jeg møter 96 og Aq, men treffer flush på river, så jeg var raskt oppe på 60k. Det snudde negativt etter dette. Jeg tapte 2 flips og var nede på startstack igjen. Men etter dette slo kortflyten og godglien virkelig inn. Jeg vinner 3 store flips, 2 av dem for livet mitt. I tillegg vinner jeg Jacks vs Kings allin i blindekrig 3-veis, så jeg kan trygt si at det var god gli. Headsupen var aldri spennende i og med at jeg begynner med 2,5 mill  vs 5-600.000, forteller Melgalvis.

Som dermed kan leke med tanken om sin første Norgesmestertittel i poker. 17 andre spillere vil stå i veien for det i oktober, men Melgalvis har målsetningen klar snaue 9 måneder før finalen. Hans første Kommunepoker-turnering noen sinne gav god uttelling. Sesong 1 spilte ikke Vegard Melgalvis.

–  Det er klart jeg går for seier i Tallinn. Jeg håper mange deltar på kommunepokerturneringene, så vi får verdige fylkesvinnere. Utover det så spiller det ingen rolle hvem jeg møter i Norgesfinalen, sier Melgalvis.

Les mer: Norgesmester Mari er i sitt livs form

VM og NM

Som nybakt pappa er det selvsagt litt andre ting å henge fingerne i enn kort og chips, men Melgalvis drar til NM i Dublin i april. Før Kommunepoker-finalen i oktober. 30-åringen har spilt mye i både inn- og utland de siste årene, men mangler den store tunge prikken over i-en. Flere resultat er absolutt innen kategorien godt prestert.

– Det er kun Dublin som er planlagt i år. Jeg tar med samboer og barn, så blir en god blanding av poker og familetur. Det blir spennende. Jeg får derfor ikke spilt så mange eventer som jeg ønsker, men det blir bra uansett. Jeg spilte WSOP i main i juli og cashet, 675. plass.  Ellers har jeg tatt noen pokerturer i Europa og spilt 1-2k euro eventer, med ok resultat. Det har dessverre blitt 11. og 16. plass som beste der, så jeg venter på en større ding. Ellers har jeg 35. og 29. plass fra NM på Gardermoen som beste NM-resultater. Jeg ønsker selvfølgelig å nå til topps i Dublin, avslutter Kommunepokers første fylkesvinner Vegard Melgalvis.

Som har fotball i blodet. Aleksander er den som har gjort det skarpest av tre brødre. Vegard og Øivind var tilskuere til brorens NM-gull i 2017. Det er ikke umulig det blir flere NM-titler i Melgalvis- gjengen allerede i 2019.

Noen av de er også gode uten ball.

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5000 kroner

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *