Kommunepoker til Lørenskog og Hvaler

Regjerende kommunemester Lasse Aastad Kjøs skal forsvare tittelen i Lørenskog i kveld klokken 20. Der også Hvalers tittel er i spill for lave 10 euro. 
32-åringen ble kommunemester under sesong 2 av Kommunepoker i Lørenskog, og avanserte til fylkesfinalen for Akershus. Fylket som hadde alle sine 22 kommuner representert der, og så Christian Arstad kamme hjem tittel og spille Norgesfinalen live i Tallinn.
Lasse Aastad Kjøs har lyst til å gjenta bravaden fra sist sesong, og spille seg hele veien til Tallinn i mai 2020.
-Fylkesfinalen i sesong 2 gikk dessverre dårlig for min del. Jeg fikk aldri noe flyt i turneringen, og røyk ut relativt tidlig. Jeg går alltid inn for å vinne de turneringene jeg spiller, og det hadde vært kjekt å vinne fylkesfinalen i det nye fylket Viken, sier regjerende mester og Kommunepoker-ambassadør Lasse Aastad Kjøs.

Lørenskog og Hvaler

Sesong 3 av Kommunepoker er godt inne i uke 3, og allerede nå ser man konturene av en ny deltakerrekord i Norges største pokerturnering. Det er stadig flere som spiller lavterskelturneringen, der «amatørene» ofte slår «proffene».  Kommunepoker er stedet online i Coolbets pokerklient, der naboer, kompiser, familie, kollegaer og bekjente spiller om blytung prestisje i å bli kommunens beste spiller. Samtidig med en billett til fylkesfinalen i potten. Der døra til Tallinn befinner seg i kraft av en fylkesmestertittel.

-Det er flere gode pokerspillere fra Lørenskog. Jeg er i hvert fall klar for å møte den motstanden som kommer. Kommunepoker-konseptet er veldig bra, ved at man kan møte de man kanskje spiller med til vanlig i en mer offisiell turnering, avslutter Lasse Aastad Kjøs.
Lørenskog og Hvaler har tittelen i spill tirsdag klokken 20.00. Østfold-kommunen og sommerparadiset jakter sin første kommunemester noensinne.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *