Frydenheim Øvre Eiker-kommunemester

Stian Frydenheim er nyslått Øvre Eiker-kommunemester i poker. 

Kommunepoker rullet ut onlinefilten til kamp om Kommunemester-tittel og billett til fylkesfinalen i Øvre Eiker. I sesong 3 maktet Øvre Eiker det de ikke fikk til sesongen før av Norges største pokerturnering. Mobilisere nok spillere til å få satt i gang den prestisjefulle lavterskel-turnering.

Som kjent må det minimum 3 spillere til for å sette i gang spillet. Det var det denne kvelden.

Som det var i sesong 1 da Ole Gunnar Øie ble tidenes første Kommunemester i Buskerud-kommunen.

Øvre Eiker fikk i sesong 3 sin fortjente pokerkonge i Stian Frydenheim.

-Jeg var litt spent på om turneringen ville bli noe av, for det var jo ikke mange deltakere. Jeg hadde god flyt, og fikk bra uttelling på de store innsatsene. Jeg spilte kommunepoker for første gang i år. Det var skikkelig gøy og komme videre. Jeg har litt sommerfugler i magen med tanke på fylkesfinalen, sier kommunemester Stian Frydenheim.

Wild card oversikten: Bakveien til Tallinn

Øvre Eiker-kommunemester

29-åringen fra Vestfossen er en relativt fersk pokerspiller. Som mange tusen nordmenn er han bitt av basillen, der poker er blitt en god interesse på fritiden.

Da passer et konsept som Kommunepoker godt. Det er lavterskelturneringen med knappe 100-lappen i innkjøp, og en turnering der «amatører» har gode kort på hånda til å slå «proffene». Det viser i alle fall historien. Kommunepoker er også stedet der venner, kollegaer, naboer, familie og bekjente møtes for å spille om blytung prestisje.

I enden kan man vinne et sete i Norgesfinalen, som spilles live i Tallinn i mai 2020. Der er også opphold og reise betalt av Kommunepoker-arrangør Coolbet sammen med innkjøp i main event i Coolbet Open.

Alt dette for et lavt innkjøp, og med mye moro på veien til den estiske hovedstad.

-Jeg tror dette blir veldig gøy. Egentlig er jeg en ganske fersk poker spiller. Jeg startet for rundt halvannet år siden, men syns det er så gøy at jeg nå spiller 3 – 6 ganger i uka, avslutter historisk Øvre Eiker-kommunemester Stian Frydenheim.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *