Regjerende Troms-fylkesmester med Tallinn i sikte

,

Regjerende Troms-fylkesmester Bjørn-Erik Fagerlirøen ble på ny Gratangen-kommunemester. Søndag spiller han om et sete i Norgesfinalen i november. Der var Fagerlirøen i fjor. 

Bjørn-Erik Fagerlirøen kammet hjem tittelen i Gratangen for andre år på rad med Kommunepoker rullet ut over den vesle kommunen i Troms. Læreren er dermed i sin andre fylkesfinale på under et år. Søndag spiller Fagerlirøen som regjerende Troms-fylkesmester. Med en ny Norgesfinale i Tallinn i sikte.

-Det gikk veldig greit. Jeg var aldri truet på å gå ut, selv om det gikk litt opp og ned. Det var flott å vinne i år, og jeg ønsker å vinne samme tur som i fjor. Noe som var en strålende opplevelse, forteller Gratangen-kommunemester Bjørn-Erik Fagerlirøen.

Søndag spilles fylkesfinalen i Troms parallelt med at Kommunepoker ruller ut onlinefilten over siste fylke i sesong 2. Finnmark står på programmet de to neste søndagene, der du kan spille om tittel og plass i fylkesfinalen for lave 10 euro.

Les mer: Er dere klare Finnmark? 

Regjerende Troms-fylkesmester

Fagerlirøen gikk hele veien under sesong 1 av Kommunepoker. Fra å vinne kommunemester-tittelen i Gratangen, via å bli fylkesmester i Troms mot de andre lokale kommunemesterne. Til å spille Norgesfinalen i Tallinn. I sesong 2 er han i gang med samme løype. Denne gangen er det 12 kommunemestere i fylkesfinalen, og i Tallinn sendes alle 18 fylkesmestere. På arrangøren Coolbets regning med innkjøp i Coolbet Open på toppen av alt.

-Det er ikke umulig å vinne fylkesfinalen, men det er mange dyktige om beinet. Når det gjelder Norgesfinalen i fjor så endte jeg på ellevte. Syns jeg viste for mye respekt til å begynne med, og da jeg endelig skjønte hvordan jeg måtte spille var jeg litt uheldig. Jeg hadde igjen ca. 18000 chips, og jeg møtte vinneren Mari Thorrud Skolem i en duell. Hun hadde flere ganger rett før gått all in, så jeg tenkte hun sjanset litt. Jeg hadde AQ og svarte henne all in. Hun hadde 33. Floppen kom med Q, jeg ledet, og hun hadde kun to «outs» på to kort. Ingenting kom på turn, men på river kommer den ene av de to treerne og hun dobler seg. Jeg har 2,5 tusen chips igjen. Jeg dobler meg en gang men ryker ut etter det. Altfor tidlig. Men uflaks gjorde at jeg ikke sendte ut vinneren tidlig. Jeg var årsaken til at hun kom inn i kampen, forteller regjerende Troms-fylkesmester Bjørn-Erik Fagerlirøen.

Les mer: Fikk godt betalt i Venners Venner-turneringen

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *