Samelandslaget har beste pokerspiller i Skjervøy

,

Steffen Dreyer har en lang fotballkarriere i Nord-Norge med blant annet spill for Samelandslaget. Høsten han legger opp blir han Skjervøy-kommunemester i poker.

33-åringen har ei fotball-reise med Lyngen/Karnes i 2.,3. og 4. divisjon bak seg, og holder nå på å avslutte fotballkarrieren i Skjervøy. Etter 17 år på banen, som inkluderer to never med kamper for Samelandslaget.

4-barnsfaren er ingen nybegynner i pokerspillet heller, men har spilt lite de siste årene. Tidsklemma og andre prioriteringer holdt Steffen Dreyer også unna sesong 1 av Kommunepoker.

Nå er det Steffen Dreyer som kan titulere seg for Skjervøy-kommunemester i poker. Tittelen Arne Johansen vant som førstemann i historien i 2018.

– Det å vinne kommunepokeren i Skjervøy var veldig artig. Jeg vet det var noen gutter som spiller på et bra nivå, som hadde lyst til å få kloa i den tittelen. Da var det ekstra artig å gli inn nut flush på river. Fylkesfinalen blir en turnering med lave skuldre. Så får vi se om jeg tar samboeren med til Tallinn når den tid kommer, sier Skjervøy-kommunemester Steffen Dreyer.

Skjervøy-kommunemester

Selv om feltet i Skjervøy kun telte 6 spillere, var det tunge navn involvert i pottene. Regjerende Skjervøy-kommunemester, og han som ble kommunemester i Tromsø, var to av motspillerne Steffen Dreyer måtte måle krefter med på veien mot tittel og plass i fylkesfinalen for Troms søndag.

– Turneringen for egen del gikk bra. Tok ut en god kamerat og bløffmaker med navn HC Fossman relativt tidlig med QQ mot 93 med en check raise all in variant. Doblet meg tidlig der å hadde relativt stor stack hele veien inn. I tillegg røk fjorårsvinner Arne Johansen ut i slutten med et uheldig hus på handa tidlig å var commited i potten. Jeg havnet heads up med Joakim Alexander Mathiassen, og der hadde jeg god kortflyt, og greie treff de gangene det ble action. Det var 70/30 i chips fordel meg før siste handa. Raiset A9 suit mot K10 pre flop. Der fikk to hjerter på flopp. Jeg checket og fikk høyning fra han. Jeg synte han. Han fikk to par på turn å gikk all in. Jeg synte og fikk siste hjertern på river. Der hadde jeg god glid, forteller Steffen Dreyer.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *