Utfordrer igjen om Arendal-kommunemesterskapet

Stig Hansen måtte gi tapt for Bente Mørland i kampen om Arendal-kommunemesterskapet i fjor. Søndag tar 48-åringen fart på nytt. 

Søndag ruller Kommunepoker ut onlinefilten i Aust-Agder. I kommunene Åmli, Arendal, Birkenes, Evje og Hornes, Froland, Gjerstad, Grimstad og Bygland skal det kåres lokale kommunemestere. Disse får alle et sete i fylkesfinalen 17.mars. Vinneren av fylkesfinalen tar plass i Norgesfinalen i Tallinn i oktober. Der møter han eller hun de 17 andre fylkesvinnerne.

I år har Kommunepoker-ambassadør Stig Hansen klare ambisjoner om å kamme hjem Arendal-tittel og plass i fylkesfinalen. Det er bare disse Mørland-folkene han må rundt. Mor Bente vant Arendal-kommunemesterskapet under sesong 1. Sønnen Thomas vant heads up mot mor i fylkesfinalen.

–  Jeg har spilt med vinneren fra Arendal og fylkesmesteren flere ganger. Selvsagt med vekslende hell. Jeg spilte også Kommunepoker i Arendal i fjor, men da ble det bare en andreplass. Jeg satser på og nå toppen i år, sier Stig Hansen

Les mer: Bygland-kommunemester sikter mot tittelen

Arendal-kommunemesterskapet

Spesielt folksom rundt online-filten med Arendal-kommunemesterskapet i spill under sesong 1 var det ikke. Hansen måtte strekke våpen mot Bente Mørland, men hadde de to siste deltakerne bak seg. En mager trøst så lenge vinneren tok alt.

Aust-Agder har mye å følge opp ut fra oppslutningen i Oslo, Akershus og Møre og Romsdal. Potensialet er også stort etter en beskjeden sesong 1 i sør.

Hansen tror Kommunepoker var noe underkommunisert i fjor, og at deltakerrekordene også vil falle i fylke nummer 4 de to neste søndagene.

Les mer: Hvordan er poker-interessen i Aust-Agder

– Da jeg kom over konseptet i fjor, tenkte jeg at Coolbet kom med en veldig god greie. Det var tungt og få dratt i gang folk da, men jeg tror flere har fått øynene opp nå. Jeg spiller selv en del i Arendal, og vil si at poker-interessen er stor. Her er mange klubber, og de fleste spiller flere steder. Et veldig hyggelig miljø, forteller Kommunepoker-ambassadøren som til daglig jobber som helsesekretær.

48-åringen er en av mange unsungen heroes rundt i poker-Norge. De du aldri leser om i forbindelse med store turneringer i utlandet. Den type pokerspillere du til gjengjeld finner mange av i lavterskel-tilbuder Kommunepoker.

– Jeg spiller 2-3 ganger i uka, og synes det er passe. Jeg var heldig og dro hjem to mesterskap i fjor. Ellers har jeg aldri vært i Dublin, og det blir ei dit heller i år. Jeg har dog vært med i NM på norsk jord de siste to åra, avslutter Kommunepoker-ambassadør Stig Hansen.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *