Hvem er norges beste pokerspillende mediamann?

Vegard Paulsen er medierådgiver og utfordrer alle mediafolk til kamp om Norgesmester-tittelen i yrkespoker.  

Coolbets siste nyvinning på pokerfronten er et nytt lavterskel-konsept. NM i yrkespoker er en freeroll-turnering, der alle nominerte yrker får sin egen turnering. Der kåres det en mester mandag 1. juni klokka 20.00, som igjen skal spille om Norgesmester-tittelen i yrkespoker søndag 7. juni.

I premiepotten ligger blant annet en Coolbet Open-pakke.

Vegard Paulsen er en ivrig hobbypoker-spiller med sitt daglige virke som mediarådgiver i Østlendingen. I korona-tider har det blitt en del nettpoker på mannen som tapte fylkesfinalen av Kommunepoker for Innlandet heads up. Nå utfordrer han alle med en jobb i media til å kjempe om tittelen Norges beste pokeespillende mediemann. Det betyr alle fra avisbud til direktører i store og små mediehus. Det vil si han har veldig lyst på tittelen selv.

-Det gjenstår å se. Det er mange som jobber i denne bransjen. Selgere, journalister, frilansere, avisbud, salgssjefer og direktører. Jeg har en drøm om å bli med i en stor turnering en gang. NM eller lignende, sier Vegard Paulsen.
Om du vil ha en turnering for ditt yrke, sender du en mail til norge@coolbet.com.

Pokerspillende mediamann

NM i yrkespoker er på flere vis lik NM i Vennepoker-konseptet som nylig kåret sin Norgesmester Cathrine Lea Snildal.

Der vant Vegard Paulsen vennepoker-turneringen til Stupetårnet kortklubb, men var uheldig med en flipp i det 228 spiller tunge finalefeltet.

Forskjellen er at her er turneringene for rene yrkesgrupper. Snekkere, sykepleiere, advokater, malere, rørleggere, taxi-sjåfører eller et hvilket som helst annet yrke. Deltakelse er gratis, og det er mulig å registrere seg i pokerklienten så snart turneringen for din bransje er satt opp.

Mandag 1. juni eller 2. pinsedag klokka 20.00 er tidspunktet å merke seg for alle disse yrkes-turneringene. Media sin yrkespoker-turnering er første nominerte. Vegard Paulsen er usikker på hvor stor pokerinteressen er i bransjen, men utelater ikke at flere nå plutselig kommer ut av skapet med en glødende nysgjerrighet for spillet som har fascinert mange tusen nordmenn.

-De jeg kjenner som spiller poker, er det ikke veldig mange fra media. Jeg kjenner til 3 i hvert fall, men så er det heller ikke hobbyen folk skriker rundt seg at de driver med. Jeg er forberedt på at det kan dukke opp overraskelser. Jeg er helt sikker på at en del nå ser sitt snitt til å få en prestisjetung tittel, som de kan omtale i alle fora overfor kollegaer. Jeg er ikke skråsikker på at de kan få en forside i sin respektiv avis, men man har jo sosiale medier man kan bruke, sier Vegard Paulsen videre.

Søndag 7. juni spilles den store finalen der alle yrker møtes i kamp om fete premier og tittelen norgesmester i yrkespoker. Flere enn yrkes-turneringsvinnerne får plass ved onlinefilten den kvelden.

*Nr 2 og 3 fra de 10 turneringene med best deltakelse får også finaleplass.

*Nr 2 fra turneringene på 11.-20. plass i antall deltakere får også plass i finalen.

Dette er yrkes-NM i poker

Pokerinteressen har Paulsen hatt i mange år, og tidligere i år fikk han også oppleve byen som aldri sover.

-Jeg begynte å spille krones-poker med bestemor fra jeg var 10-11 år gammel. Deretter ble det litt med kamerater opp i gjennom. For en 4-5 år siden spilte jeg min første hold’em turnering på klubbnivå. Det ga mersmak. Jeg spiller live på Hamar og Brumunddal, som er aktive klubber med godt nivå. Jeg kom hjem fra Las Vegas 23. februar, og slapp karantene med få dager, avslutter Vegard Paulsen.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *