Hvem er Norges beste lærer i poker?

Tim Knudsen utfordrer sine kollegaer til å finne ut hvem som er Norges beste pokerspiller blant lærerne. 

30-åringen jobber til daglig på Bjørlien skole i Vestby kommune. Noen læremester i poker påberoper kontakt-læreren for 4.trinn seg ikke å være, men med litt flaks, flyt og marginer kan det bli han som kan titulere seg Norges beste pokerspillende lærer.

-Det blir veldig artig å spille mot bare lærere. Det er en stor yrkesgruppe så nivået er sikkert høyt. Jeg er nok ikke den beste læreren i poker. Det bruker jeg for få timer til, men det er lov med flaks, sier lærer Tim Knudsen.

NM i yrkespoker er et nytt lavterskel-konsept fra Coolbet. Arrangøren bak suksesser som Kommunepoker, Venners Venner og NM i Vennepoker, byr denne gangen på en freeroll-turnering, der alle nominerte yrker får sin egen turnering. Mandag 1. juni klokka 20.00 kåres det en mester i hvert av yrkene, som igjen skal spille om Norgesmester-tittelen i yrkespoker søndag 7. juni.

Om du vil ha en turnering for ditt yrke, sender du en mail til norge@coolbet.com.

Inviterer damene med

I premiepotten ligger blant annet en Coolbet Open-pakke. I tillegg til eksklusive titler. I denne turneringen kan vinneren titulere seg for Norges beste pokerspillende lærer.

Tim Knudsen har en klar forhåndsfavoritt.

-Jeg kjenner noen lærere som er gode til å spille poker. Blant annet er det en del dyktige på Sørlandet jeg kjenner fra studietiden. Min god venn Daniel Yue er vel den beste jeg kjenner. Han burde vinne hele turneringa, sier Knudsen og sender et solid forhåndsfavoritt-stempel retning sin lærerkollega fra tidligere Østfold.
NM i yrkespoker er på flere vis lik NM i Vennepoker-konseptet som nylig kåret sin Norgesmester Cathrine Lea Snildal.
– Jeg var med i NM i vennepoker. Det ble ingen seier der, men en akseptabel 6. plass i Daniel Yue sin turnering, forteller Knudsen.

Forskjellen fra NM i Vennepoker er at i NM i yrkespoker er turneringene for rene yrkesgrupper. Snekkere, sykepleiere, advokater, malere, rørleggere, taxi-sjåfører eller et hvilket som helst annet yrke. Deltakelse er gratis, og det er mulig å registrere seg i pokerklienten så snart turneringen for din bransje er satt opp.

Mandag 1. juni eller 2. pinsedag klokka 20.00 er tidspunktet å merke seg for alle disse yrkes-turneringene. Arenaen er Coolbets pokerklient, også for å kåre Norges beste pokerspillende lærer.

Les mer: Hvem er Norges beste pokerspillende mediamann

-Vi får satse på stor deltagelse. Jeg har mange kvinnelige kollegaer som vanligvis ikke spiller poker. Det hadde vært morsomt om de ville deltatt. Tittelen som Norges beste lærer i poker henger høyt, avslutter Tim Knudsen.

Søndag 7. juni spilles den store finalen der alle yrker møtes i kamp om fete premier og tittelen norgesmester i yrkespoker. Flere enn yrkes-turneringsvinnerne får plass ved onlinefilten den kvelden.

*Nr 2 og 3 fra de 10 turneringene med best deltakelse får også finaleplass.

*Nr 2 fra turneringene på 11.-20. plass i antall deltakere får også plass i finalen.

Dette er yrkes-NM i poker

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *