Larsen ble Fredrikstad-kommunemester

,

Kristoffer Larsen er ny Fredrikstad-kommunemester i poker. Kommunen som i fjor hadde fylkesmesteren i Østfold. 

Fredrikstad var en av fire kommuner som kåret en ny kommunemester i poker, da Kommunepoker rullet ut online-filten over første del av Østfold søndag. Plankebyen hadde under sesong 1 Håkan Wingskog som kommunemester, og han gikk også hele veien fra fylkesfinalen til Norgesfinalen i Tallinn sist høst.

Nå er det Kristoffer Larsen som skal prøve å følge i samme fotspor.

– Det føles veldig greit å vinne Kommunepoker-turneringen i Fredrikstad. Det er godt å endelig få bevis på at jeg er en av Fredrikstads beste pokerspillere. Jeg ser frem til å spille Fylkesfinalen. Den tar jeg ikke lett på, da det vil være mange gode spillere der. Dog skal jeg gi dem kamp til døra, sier Kommunemester Kristoffer Larsen.

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5000 kroner

Fredrikstad-kommunemester

Til daglig er Larsen lærer ved en skole i Vadsø. Han spilte ikke sesong 1, men har en drøm om en dag å leve av pokerspillingen.

– Jeg har ikke spilt noen turneringer på en veldig god stund. Jeg ga opp nesten all spilling for noen år siden grunnet fokus på mental helse. Poker er et fantastisk spill, der man knytter kjennskap til mange flotte mennesker. Jeg har hatt utrolig mange fantastiske år rundt filten både i innland og utland. Grunnet problemer med psykisk helse måtte jeg gi meg. De store humørsvingningene som kom grunnet problemene ødela spillet og ferdighetene, og ikke minst gleden. Jeg er stolt av å kunne si at jeg tok tak før det ble økonomiske konsekvenser. Nå har det blitt mye mer stabilitet i hverdagen, og jeg er på god vei mot en sunn mental helse. Jeg ser for meg å delta på NM innen ett par år, forteller Larsen åpenhjertig.

Kommunemester-tittelen i Fredrikstad kom i selskap mot 22 opponenter.

– Det begynte veldig bra. Jeg fikk raskt en tredobling av stacken. Jeg hadde et veldig godt kortsnitt den første halvtimen, men så roet det seg ned. Dog holdt jeg meg godt over average gjennom hele turneringen. Mest fornøyd med finalebordet da vi var tre spillere igjen. Med høye blinder tok jeg kontroll over bordet, og hentet mye gratis-chips. Heads-up startet likt sjetongmessig, men det var aldri noe tvil om seieren. En aggressiv stil sørget for en rask 4:1 ledelse. Da sjetongene til slutt kom på var jeg foran og sto river ut, avslutter Fredrikstad-kommunemester Kristoffer Larsen.

Les mer: Storebror tok Kommunemestertittelen fra lillebror i Halden

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *