Her kan du sikre deg kommunemester-tittel og fylkesfinale

Trøndelag går inn i sin siste uke av sesong 4 i Kommunepoker. Norges største pokerturnering kaller på lokale mestere i en rekke kommuner, som alle skal spille fylkesfinalen og kjempe om et pokerventyr i Tallinn.

Sesong 4 av Kommunepoker er inne i fylke nummer 2 på sin ferd landet over. I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og er den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i 2021 for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise, opphold og innkjøp i main event av Coolbet Open er også en del av premien de 18 finalistene får med seg.

Nå kan det bli din tur til å bli Trøndelags innslag i Tallinn, der 12 kommunemestere allerede har sikret seg sitt sete. 

Kommunemester-tittel og fylkesfinale i potten

Det er fortsatt sjanse til å skaffe seg både en kommunemester-tittel og plass i fylkesfinalen. Du kan ta del i kampen om pokertronen i 12 kommuner i Trøndelag før fylkesfinalen spilles 29. november.

Om du er født, bor, jobber eller er medlem av det lokale idrettslaget er du kvalifisert til å spille Kommunepoker i den aktuelle kommunen.

Da er menyen denne fremover:

Søndag 15. november spilles det om tittelen i Oppdal, der Felix Melson er regjerende kommunemester. Oslo-studenten tok over tronen etter Mads Ørstad og Per ArneHoel. Spørsmålet er hvem som utfordrer om pokertronen i sesong 4?

Mandag 16. november er det Grong og Lierne som står på menyen i Coolbets pokerklient. Aleksander Hals er regjerende kommunemester i Lierne, mens Grong aldri har sett en kommunemester bli kåret i Norges største pokerturnering før sesong 4 kaller på en konge eller dronning. Kjetil Sandmo og John Ivar Sørløkken har tidligere også blitt kronet som kommunemestere i Lierne.

Tirsdag 17. november er det Frosta og Flatanger som skal i ilden på onlinefilten. Mikael Gunnarsson ble tidenes første kommunemester i Frosta, mens Flatanger ikke har fått kåret en lokal pokerkonge eller dronning. Foreløpig.

Onsdag 18. november spiller Rindal og Rennebu om tittelen og en plass i fylkesfinalen. Stian Sandhaugen er regjerende kommunemester i Rennebu, der Kjell Hårstad ble tidenes første kommunemester i Norges største pokerturnering. Rindal har en historisk tittel i seg, da det aldri har blitt spilt om pokertronen her.

Torsdag 19. november er det Skaun og Høylandet sin kveld til å spille Kommunepoker klokken 20.00. To kommuner som aldri før har kåret en kommunemester. Kan vi få en historisk mester i sesong 4?

Søndag 22. november spilles Trøndelag ferdig i kommunene Steinkjer, Verdal og Namsos. Kristian Berre er regjerende kommunemester i Verdal, mens Silje Nilsen (bildet) toppet feltet under sesong 3 i Namsos. Alexander Kongsmo har både vunnet og forsvart tittelen i Steinkjer, der det store spørsmålet er om noen kan ta den doble mester ned fra tronen i sesong 4?

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *