Søster vil ha revansje på bror i Kragerø-kommunemesterskapet

Camilla Rørholt tørster etter revansje mot regjerende mester Andre Rørholt Johnsen i kampen om Kragerø-kommunemesterskapet. 

Kystperlen Kragerø fikk nemlig Andre Rørholt Johnsen som Kommunemester under sesong 1. Med søster Camilla i det slagne felt. Kommunepoker-ambassadøren har planer om å snu opp ned på det i kveld.

– Konseptetet kommunepoker syntes jeg er veldig bra. Jeg spilte kommunepoker i fjor, men her i kragerø er ikke interessen så stor som den var tidligere desverre. Det finnes mange andre plasser i Telemark hvor interessen er kjempestor. Skien, Porsgrunn, Bø er tre eksempler. Jeg spiller ikke så mye poker selv for tiden, men jeg skal til Dublin. Jeg gleder meg veldig, og min bror kan forvente at jeg ønsker revansje i kveldens kommunemesterskap, sier Camilla Rørholt.

Les mer: Lover hard kamp om Drangedal-kommunemesterskapet

Kommunepoker ruller ut onlinefilten i sitt femte fylke i kveld. Det er i de 9 første kommunene av Telemark. Titlene er i spill i Bø, Bamble, Nissedal, Fyresdal, Hjartdal, Drangedal, Kragerø, Nome og Kviteseid.

Kragerø-kommunemesterskapet

Turistmagneten sommerstid ligger delvis øde i vinterhalvåret. Med varmen kommer hytte-eiere, turister og et yrende folkeliv i den vesle byens trange gågater. Kragerø er som kystbyene ellers fra Vestfold til Agder-fylkene. Nydelige når sommeren står på.

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5000 kroner

Sesong 2 av Kommunepoker setter nye rekorder hver eneste uke, og går mot en forbedring av fjorårets Norgesrekord som den største pokerturneringen i landet.

I det kommunepoker har rundet 73 av totalt 422 kommuner har 499 flere deltakere enn under sesong 1 spilt om Kommunemester-tittelen.

Det gir en total på 1202 spillere så langt i sesong 2. Der Kommunepoker jager Norgesrekorden fra sesong 1 på 2063 spillere. Et foreløpig estimat forteller at årets sesong vil sette ny rekord med godt over 3 000 spillere.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *