Historisk kamp om Hjartdal-pokertronen

Hjartdal er en billedskjønn bygdekommune som kanskje er mest kjent for Slåttefestivalen. I kveld tar den lille kommunen sin første konge i ed på Hjartdal-pokertronen.

Hjartdal var i likhet med 8 andre kommuner sovende under sesong 1. Den lille skog- og jordbruk-kommunen i øvre del av Telemark har mange med arbeidsplass i byene Rjukan og Notodden. I kveld har Hjartdal våknet. Det skal spilles om ære, heder og blytung prestisje. I tillegg til tittel og billett til fylkesfinalen.

En ny poker-konge taes i kveld i ed i vakre, lille, store Hjartdal kommune.

– Kommunepoker- konseptet har gjort flere hobbyspillere interessert i å få seg en nettpoker-profil. Det er hva folk forteller meg, når vi har snakket om dette, forklarer Kommunepoker-ambassadør Tom Inge Heia.

Hjartdal-pokertronen

Den lille bygda er ikke ukjent med å kåre vinnere.

Den unike festivalen, der det går ut på å slå mest mulig gress raskest mulig med ljå, resulterte i 2005 i landskamp mellom Norge og Sverige. Slåttefestivalen på starten av sommerferien er en sikker vinner i kommunen som kanskje først og fremst er en hyttekommune.

For her er det fint om vinter og sommer. Store vidder med reinsdyr og områder av vill og vakker natur er hva du får i Hjartdal.

I likhet med resten av Telemark, er heller ikke hjartdøler ukjent med spillet poker.

Les mer: Kommunepoker treffer hjertet av Telemark

I kveld er Hjartdal-pokertronen i spill.

Den 43 år gamle lokale Kommunepoker-ambassadøren er klar for å kjempe om en historisk tittel.

– Jeg spilte Kommunepoker i fjor også. Interessen for poker er bra i Hjartdal, Notodden og også ellers i Telemark. Jeg har spilt i vennegjengen siden tenårene, og har også spilt en del på nett både før og rundt årtusenskiftet. Nå har jeg tatt opp poker igjen som hobby de siste årene. Jeg har aldri deltatt i Dublin, men har veldig lyst til å prøve det, avslutter Kommunepoker-ambassadør Tom Inge Heia.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *