Denne uken kan du spille kommunepoker her

Kommunepoker spiller videre i Vestland fylke denne uka, og i disse kommunene kan du spille Norges største pokerturnering med tung pottverdi.

Nå kan det bli din tur til å bli Vestlands innslag til Norgesfinalen i Tallinn. Der deltakelse og opphold er dekket av arrangøren, under høstens Coolbet Open i den estiske hovedstad.

Først må du sikre deg en kommunemester-tittel for å klatre til fylkesfinalen. Innkjøp er lave 11 euro, og alle kommunemestere spiller fylkesfinalen gratis. Den som kammer hjem tittelen der, sendes til Norgesfinalen.

Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Vestland mandag 10. mai i Coolbets pokerklient. Det skal spilles gjennom hele fylket til og med 8. juni. Fylkesfinalen er søndag 13. juni.

Husk du kan spille Kommunepoker i den kommunen du bor, jobber, er født og oppvokst eller er aktivt medlem av det lokale idrettslaget.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og ble den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum , Johnny Svensli og Tommy Simonsen som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag, Møre og Romsdal og Troms og Finnmark. Nordland kronet Pål Soløy Moen som fylkesmesteren, som skal spilles om den gjeve Norgesmester-tittelen i den estiske hovedstad.

Rogaland sendte sin fylkesmester Pawel Niemann til Norgesfinalen i Tallinn.

I Vestfold og Telemark var det Sandefjords kommunemester som vant fylkesfinalen.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i november for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

Denne uken spilles det her

I de to første sesongene av Kommunepoker var Vestland de to fylkene Hordaland samt Sogn og Fjordane, men fra seong 3 av var de slått sammen til dagens fylke. Under sesong 1 ble Ole Martin Jordalen og Bjørn Erik Bruvoll(bildet) fylkesmestere i henholdsvis Hordaland og Sogn og Fjordane. Eirik Gluppe Steinstø og Werner Totland fulgte etter under sesong 2. Sesong 3 fikk Even Helle som fylkesmester.

Mandag 24. mai er det Samnanger og Fedje som spiller om en historisk kommunemester-tittel, da ingen turnering tidligere har blitt startet opp her. Husk det må minimum 2 spillere til for å få i gang tittelkampen.

Deretter er det Stryn og Vik som skal spille Kommunepoker tirsdag 25. mai. Even Sønsterudbråten er regjerende pokerkonge i Stryn, mens det foreløpig ikke er spilt om pokertronen i Vik under Kommunepokers tre første sesonger.

Austevoll og Fitjar spiller om pokertronen og plass i fylkesfinalen onsdag 26.mai. Også her er det gode muligheter for å sikre seg en historisk Kommunemester-diplom på veggen hjemme med påfølgende deltakelse i fylkesfinalen.

Torsdag 27.mai spiller Fjaler og Hyllestad, og igjen står døra åpen for å skrive pokerhistorie.

Søndag 30. mai er det Stad og Tysnes som runder av uken med pokertronen i spill. Eirik Wik Leite ble første kommunemester i Stad, mens regjerende pokerdronning av Tysnes heter Isabel Wik.

Søndag 13. juni fortsetter Kommunepoker i Agder fylke.

Sjekk ut når din kommune spiller her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *