Kommunepoker spiller videre i Vestland

Kommunepoker ruller fortsatt ut onlinefilten i Vestland fylke, og i disse kommunene kan du spille Norges største pokerturnering denne uken.

Nå kan det bli din tur til å bli Vestlands innslag til Norgesfinalen i Tallinn. Der deltakelse og opphold er dekket av arrangøren, under høstens Coolbet Open i den estiske hovedstad.

Først må du sikre deg en kommunemester-tittel for å klatre til fylkesfinalen. Innkjøp er lave 11 euro, og alle kommunemestere spiller fylkesfinalen gratis. Den som kammer hjem tittelen der, sendes til Norgesfinalen.

Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Vestland mandag 10. mai i Coolbets pokerklient. Det skal spilles gjennom hele fylket til og med 8. juni. Fylkesfinalen er søndag 13. juni.

Husk du kan spille Kommunepoker i den kommunen du bor, jobber, er født og oppvokst eller er aktivt medlem av det lokale idrettslaget.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og ble den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum , Johnny Svensli og Tommy Simonsen som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag, Møre og Romsdal og Troms og Finnmark. Nordland kronet Pål Soløy Moen som fylkesmesteren, som skal spilles om den gjeve Norgesmester-tittelen i den estiske hovedstad.

Rogaland sendte sin fylkesmester Pawel Niemann til Norgesfinalen i Tallinn.

I Vestfold og Telemark var det Sandefjords kommunemester som vant fylkesfinalen.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i november for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

Denne uken spilles det her

I de to første sesongene av Kommunepoker var Vestland de to fylkene Hordaland samt Sogn og Fjordane, men fra seong 3 av var de slått sammen til dagens fylke. Under sesong 1 ble Ole Martin Jordalen og Bjørn Erik Bruvoll fylkesmestere i henholdsvis Hordaland og Sogn og Fjordane. Eirik Gluppe Steinstø og Werner Totland fulgte etter under sesong 2. Sesong 3 fikk Even Helle som fylkesmester.

Mandag 31. mai er det Vaksdal og Kinn, som begge leter etter en historisk kommunemester. Ingen turnering har blitt startet her tidligere. Husk det trengs minst to spillere for å spille om kommunemester-tittelen.

Deretter er det Bømlo og Ulvik som skal spille Kommunepoker tirsdag 1. juni. Joakim Økland(bildet) er regjerende kommunemester i Bømlo, mens tronen i Ulvik fortsatt står åpen etter tre sesonger med Norges største pokerturnering.

Austrheim og Osterøy spiller om pokertronen og plass i fylkesfinalen onsdag 2.juni. Stein Inge Hay ble kommunemester i førstnevnte kommune under sesong 3, mens Kommunepoker fortsatt søker en mester i Osterøys pokerrike.

Torsdag 3.juni spiller Sogndal og Modalen, der Åge Ruud er regjerende kommunemester i Sogndal. Modalen har foreløpig ikke kåret noen kommunemester.

Søndag 6. juni er det Sunnfjord, Kvam og Masfjorden. Gisle Guldbrandsen er regjerende kommunemester i Kvam, mens ingen av de to andre kommunene foreløpig har kåret hvem som er beste pokerspillet i riket.

Søndag 13. juni fortsetter Kommunepoker i Agder fylke.

Sjekk ut når din kommune spiller her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *