Poker-nestor fylkesmester i Vestfold og Telemark

Sandefjord-kommunemester Otto Holm tok hjem fylkesfinalen i Vestfold og Telemark. 60-åringen er dermed den syvende poker-champion klar for den store Norgesfinalen i Tallinn i november.

Holm jobber til daglig med utvikling av elektronikk, og poker er en hobby 60-åringen dyrker på fritida. Nå er han klar for Norgesfinalen i Tallinn, som blir første store live-turnering for nordmenn etter at pandemien (forhåpentligvis) har gitt etter for tallet på vaksinerte mennesker.

-Etter 12.mars i fjor har det blitt en del online-spilling. Jeg liker best å spille mixed games. Der er det mer variasjon i hender og skills, men jeg prøver å bli bedre i både Hold’em og Omaha også. Jeg har prøvd meg litt i NM både i Stokke og Dublin, men de store resultatene har foreløpig uteblitt. Mitt beste pokerresultat så langt er 2.plass i free-roll 8-game i 2020, like før koronaen traff oss, starter nyslått fylkesmester Otto Holm.

De nødvendige marginene

Under kommunepoker i Sandefjord toppet han det 18-spiller tunge feltet, før Otto Holm gikk hele veien i fylkesfinalen med 15 lokale kommunemestere samlet ved onlinefilten.

-Det var utrolig moro å vinne først kommunemesterskapet og deretter fylkesfinalen. Jeg hadde fin flyt gjennom begge turneringene og nødvendig flaks på slutten når jeg havnet heads up. Jeg kom litt bakpå i begge turneringene, men klarte å ta ut 3.plassen i begge. Dermed startet jeg heads up omtrent likt med chipleader. Deretter fikk jeg de nødvendige hendene som tilslutt ble avgjørende, forteller Holm

Coin flip er viktig å lande på sin side i poker.

-I fylkesfinalen lå jeg lenge langt nede. Når blindene begynte å bli høyere, fikk jeg et par gode potter som gjorde at jeg begynte å få trua. Jeg spilte ganske tight hele tiden, til det begynte å bli færre spillere igjen på finalebordet. Jeg hadde god flyt, og tok ut et par mindre stacker med hender som 9-9 og 6-6. Spesielt morsomt var det å møte Terje Henrichsen, som jeg kjenner godt, heads up. Spillet bølget der litt frem og tilbake, hvor begge ledet i perioder. Den avgjørende hånden ble min 2-2 mot Terjes A-Ks. De hendene er så nærme 50-50 man kan komme. Heldigvis for meg, sto paret mitt, forteller Holm videre.

God glid var det også inn i kommunepoker-mesterskapet i Sandefjord.

-I Sandefjord-mesterskapet var det mange kjente, som jeg også har spilt endel live med. Jeg lå lenge å vaket med en helt gjennomsnittlig stack der også, men fikk noen gode avgjørende hender mot slutten. Der også var det en tøff kamp heads up med Benjamin Lysebo. En av de avgjørende hendene var der vi fikk straight begge to, men min var litt høyere. Jeg syntes nesten litt synd på han da. Moro var det, og jeg synes det er et veldig fint format på turneringene. Det er såpass få spillere at det er lett å holde seg konsentrert gjennom hele turneringen, avslutter fylkesmester Otto Holm.

Fylkesmester nummer syv

Han er dermed den syvende fylkesmesteren som er klar for Norgesfinalen i Tallinn under sesong 4 av Kommunepoker. Norges største pokerturnering.

holm følger dermed Anders Smestad, Robin Fanum og Johnny Svensli til Norgesfinalen i Tallinn. Smestad ble fylkesmester i Viken, mens Robin Fanum vant fylkesfinalen i Trøndelag. Johnny Svensli ble adlet som fylkesmester og pokerkonge av Møre og Romsdal. I Troms og Finnmark var det Tommy Simonsen som gikk hele veien, mens Pål Soløy Moen ble Nordlands pokerkonge. Pawel Ziemann ble fylkesmester i Rogaland.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Innkjøp er lave 11 euro i alle Kommunepoker-turneringer. De som blir kommunemestere spiller fylkesfinalen gratis.

Kommunepoker rullet denne uken ut onlinefilten i fylke nummer 8 Vestland.
Sjekk når din kommune spiller her
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *