-Ingen respekt for regjerende mester

Thomas Belgen går for mesterbeltet på nytt i det Kommunepoker ruller ut sesong 3 av Norges største pokerturnering i Våler i kveld klokken 20.

Belgen ble Kommunemester i sesong 2 i Våler.

Østfold-kommunen som snart er en del av nye Viken fylkeskommune. Det er nettopp denne stor-sammenslåingen som er første fylke ut i sesong 3 av Kommunepoker. 51 kommuner i nåværende Akershus, Buskerud og Østfold er fordelt utover med daglige turneringen til fortsatt innkjøp på lave 10 euro.

I Våler sitter Thomas Belgen og stokker som oppvarming til klokka skal bli 20.00. Han føler seg som en jaget mann, men selvsagt går han for en ny tittel og fylkesfinale.

-Jeg ønsker å prøve å forsvare tittelen, men møter nok mye tøff motstand med totalt mangel på respekt for regjerende mester. Jeg husker ikke helt hvordan det gikk i fylkesfinalen, så jeg røyk nok tidlig der dessverre. Vi går for å toppe den prestasjonen denne sesongen, sier regjerende Kommunemester Thomas Belgen.

Viktig å slå Thon

Thomas Belgen vant det 7 spiller tunge feltet i sesong 2 i kamp om den eksklusive pokertronen i Våler. Han tror det blir flere om beinet i år. Skulle det ikke gå veien i år, er det et overordnet mål under turneringsseier.
-Kommunepoker er et artig konsept som jeg håper Coolbet fortsetter med. Jeg håper flere blir med i kveld. Alle kan har en mulighet til å vinne. Jeg klarte det jo Her deltar vi for å vinne, men er som vanlig viktigere å slå Petter Thon. Ryktene skal ha til at han har ligget i hard trening siden påske, avslutter regjerende Våler-pokerkonge Thomas Belgen.
35-åringen er bosatt i Moss, men er opprinnelig fra Våler kommune. I Kommunepoker er det inntil fire sjanser til å spille om tittelen.
1) Der du er født eller oppvokst
2) Der du bor
3) Der du jobber
4) Der du er medlem av det lokale idrettslaget.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *