Kommunepoker åpner i Rakkestad og Våler

Sesong 3 av Kommunepoker åpner i Rakkestad og Våler. Titler i spill, et tonn med prestisje og billett til fylkesfinalen for lave 10 euro innkjøp ligger i potten mandag 18. november klokken 20.

Kommunepoker-ambassadør Joachim Solbakken ser frem mot mandagens turnering, der han selv selvsagt er en av tittel-utfordrerne.Rakkestad har Sverre Bye som regjerende mester fra sesong 2.

-Kommunepoker blir bare bedre og bedre for hvert år som går. Når vi nå går inn i den 3. sesongen er det et solid konsept med mye gøy som rulles ut. Dette blir moro. Sist år ble jeg slått ut relativt fort, men nå et år etterpå og litt trening er jeg skrå sikker på at jeg tar denne seieren hjem, sier Solbakken offensivt.

Alle Kommunepoker-turneringer er å finne i pokerklienten til Coolbet.

Les mer: 7 wild card får spille Norgesfinalen i Tallinn

Rakkestad og Våler

I sesong 3 går kommunepoker tilbake til daglige turneringer, og det hele starter i nye Viken Fylkeskommune. Det vil si at de 51 kommunene i Østfold, Buskerud og Akershus spiller om titler og plass i den gedigne fylkesfinalen.

Først ut er Rakkestad og Våler mandag klokken 20.00. Som vanlig er innkjøp lave 10 euro. Snaue 100 kroner kan ta deg helt til Norgesfinalen i Tallinn.

i 2019 spilte 9 om Kommunemester-tittelen i Rakkestad. Solbakken skal prøve å toppe det tallet i år med å samle sammen enda flere spillere i feltet. Til turneringen der venner, kollegaer, naboer, familiemedlemmer og bekjente møtes til en prestisjetung og morsom stund online.

-Om dagen går det veldig bra. Jeg har mange gøyale prosjekter på gang, og dessverre litt lite tid til poker. Jeg prøver alltids få skvist inn et par hender i løpet av uken, og jeg skal i alle fall gjøre mitt for at så mange som mulig vet at det spilles kommunepoker i Rakkestad mandag kveld klokken 20.00, avslutter Kommunepoker-ambassadør Joachim Solbakken.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *