Spår ny Kommunepoker-suksess i sesong 3

Mandag går startskuddet for Norges største pokerturnering i Våler og Rakkestad. Hver dag spilles det om titler. En tidligere mester tror på ny Kommunepoker-suksess i sesong 3. 

To sesonger av lavterskel-turneringen Kommunepoker har gitt like mange Norgesrekorder som den største pokerturneringen i landet. Mandag starter sesong 3 opp, der målstreken er i mai 2020. Da skal 18 finalister møtes live i Tallinn. Frem til da skal det kåres Kommunemestere og fylkesmestere.

Sesong 3 skiller seg ut fra sesong 2, og går litt tilbake til sesong 1. Det blir daglige turneringer hver kveld klokken 20.00, og det hele starter i fylkene Østfold, Akershus og Buskerud. Det som fra 1. januar av heter Viken, og det nye store fylket vil få en historisk første mester.

Slik spilles uke 1:

18.11 Våler og Rakkestad,

19.11 Jevnaker og Lier

20.11 Lunner, Hemsedal og Aurskog/Høland

21.11 Aremark, Ringerike og Nes (Buskerud)

22.11 Råde samt Nore og Uvdal

23.11 Skiptvedt og Flå

Les mer: 7 wild card får spille Norgesfinalen i Tallinn

Spår ny Kommunepoker-suksess i sesong 3

Ole Martin Jordalen ble kommunemester i Voss under sesong 1 for så å bli fylkesmester i Hordaland. Det gav et sete og en topp-plassering i Norgesfinalen i Tallinn. Senere har 41-åringen gått til topps i Venners Venner-turneringen til samme arrangør som står bak Kommunepoker. Coolbet.

Jordalen gleder seg til en ny sesong med Kommunepoker, og tror den blir den beste noen sinne.

-Jeg tror det blir en enda større suksess. Med det nye opplegget for spilledager, tror jeg det blir enda mer folk som vil og kan være med. Nå er konseptet så kjent at det er lettere og få solgt inn hos folk som har vært skeptiske eller bare ikkje vært med før. Jeg tipper på ny deltaker-rekord. Det er bare positivt med større konkurranse om titlene. Det er enda mer gøy jo flere man er med, sier Ole Martin Jordalen.

Onsdag ble Andreas Stamnestrø kåret til Norges beste pokerspiller etter sin seier i Norgesfinalen. 28-åringen fra Hemne felte tunge pokernavn i finalen, og bygda bare opp om mulighetene denne turneringen gir. Mari Thorrud Skolem vant sesong 1 av Kommunepoker.

Kommunepoker er turneringen online der venner, familiemedlemmer, kollegaer, naboer og bekjente møtes for å gjøre opp om en prestisjefull tittel og muligheten til å vinne drømme-pokerturen til Tallinn i mai 2020. Her er det muligheter for Poker-Hvermansen til å beseire poker-proffen.

Turneringene er tilgjengelige i Coolbets pokerklient for registrering. 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *