Rally-fart mot EM og kommunepoker i Våler

Rallyfører Eyvind Brynildsen pønsker ut hvordan han skal bli Europamester 2020. Først skal Kommunepoker-ambassadøren kamme hjem Kommunemester-tittelen på hjemmebanen i Våler. 

Kommunepoker ruller ut onlinefilten for sesong 3 av Norges største pokerturnering. For lave 10 euro kan du være med fra din egen stue, der du kan kjempe mot kollegaer, venner, familiemedlem, naboer og andre bekjente om å bli beste pokerspiller i kommunen.

Mandag 18. november står Rakkestad og Våler på programmet. I Våler ble Thomas Belgen kommunemester sist sesong, men den regjerende mesteren kommer langt fra til duket bord i følge Kommunepoker-ambassadør Eyvind Brynildsen.

-Som vanlig går jeg ut relativt høyt, og jeg gikk på en smell i fjor. Men det stopper meg ikke fra å ta dem i år. Jeg kommer til å gå ut høyt og øke etter hvert. Thomas Belgen er en hard nøtt. Svakheten til Thomas er at han har sjelden vunnet noe, så å takle presset han får ved å være regjerende kan bli tøft. Det er der jeg skal gi han match, sier Kommunepoker-ambassadør Eyvind Brynildsen innledningsvis.

Les mer: Kommunepoker åpner i Rakkestad og Våler

Kommunepoker i Våler

Sesong 3 av Kommunepoker byr på daglige turneringer fra shuffle up and deal lyder i Rakkestad og Våler mandag 18. november klokken 20.00. Først ut er de 51 kommunene i nye Viken fylkeskommune. Det so frem til årsskiftet fortsatt heter Østfold, Buskerud og Akershus vil få en historisk fylkesmester.

Han eller hun skal spille Norgesfinalen i Tallinn i mai 2020.

Våler hadde syv spillere i kamp om tittelen i sesong 2, der kommunemester Thomas Belgen røyk ut tidlig.

-Kommunepoker er helt fantastisk. Nå kan du endelig få bevist at du er best i kommunen og til og med bedre enn de i nabokommunen. Poker-interessen i Våler er i ferd med å bli vekket opp. Det er veldig få som liker å bli slått av naboen, så jeg kommer til å bli veldig skuffa om vi ikke dobler deltaker-antallet fra sist sesong, sier Brynildsen videre.
Du registrerer deg i pokerklienten til Coolbet, der du må ha spillekonto for å delta i Kommunepoker. Det er veldig lett å bli nettopp det hos spillselskapet som de to siste årene har blitt kåret til «årets bookmaker» i det norske markedet.
31-åringen Brynildsen og teamet er i gang med forberedelsene til neste rally-sesong, der EM-tittel og annet gull og glitter skal kjøres hjem til Østfold.
Litt pokerspilling blir det naturligvis tid til mellom slaga
-Det er full aktivitet med forberedelser til neste års sesong. Nå prøver vi å få de siste prikkene på plass for å bli Europamester neste år. Man får alltid tid til litt poker, avslutter Kommunepoker-ambassadør Eyvind Brynildsen.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *