Finalefeltet i nordvest med knapp odds-favoritt

Arrangøren Coolbet har Daniel Sæther som knapp oddsfavoritt før mandagens fylkesfinale i Møre og Romsdal. Deretter følger Sander Lødøen(bildet)

Møre og Romsdals beste pokerspiller skal kåres mandag 5. januar klokken 20.oo i Coolbets pokerklient. Feltet på 20 spillere har fått Daniel Sæther som oddsfavoritt, men oddssetterne røper samtidig at de er langt fra sikker på at Moldes kommunemester kammer hjem tittel, førstepremie og billett til Norgesfinalen i Tallinn.

Fjords kommunemester Sander Lødøen prises til 12 i vinnerodds. Det samme med Kristiansunds pokerkonge Sindre Bunes. Det er rett bak oddsfavoritt Sæther til 8 ganger innsatsen. I finalefeltet stiller 2 kvinner og 18 menn hverandre siste spørsmål om hvem som er fylkets beste pokerspiller.

Det er tredje finaledeltaker i sesong 4 som skal kåres

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og er den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn.

Robin Fanum ble fylkesmester i Trøndelag, og kan forberede seg på spill om seieren i Norgesfinalen.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i 2021 for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise, opphold og innkjøp i main event av Coolbet Open er også en del av premien de 18 finalistene får med seg.

Odds-favorittene

Daniel Sæther toppet feltet på 38 spillere i Molde søndag 20. desember, og er bookmakernes favoritt til å vinne fylkesfinalen.

Som i sesong 3 var det Kristiansund som ble den beste kommunen i Møre og Romsdal også i sesong 4. Nordmøre-kommunen har foreløpig høyest deltakelse av alle kommuner så langt, og topper wild card-listen med sine 59 spillere. Ålesund falt utenfor topp 7 med sine 22 spillere.

Sander Lødøen og Sindre Bunes er altså nest-favoritter. Trioen Bjørnar Nesset, Håvar Hjelen og Jan-Erik Eriksen følger deretter til 15 i vinnerodds.

Alle odds finner du her

Neste fylke ut i sesong 4 av kommunepoker er Troms og Finnmark, som starter i Berlevåg og Vadsø tirsdag 5. januar.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *